Sport

LNBF – play-off – Încep jocurile pentru clasament în baschetul feminin

De sâmbătă, 6 aprilie, debutează seria jocurilor pentru play-off în Liga naţională de baschet feminin. CS Baschet Teleorman Alexandria, ocupanta locului 6 în sezonul regulat, va avea ca advesar vicecampioana naţională de anul trecut, CSM Satu Mare, într-o dispută după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”. Cotată cu şansa a doua, echipa pregătită de Mădălin Piperea s-a autodepăşit în acest sezon, în care obiectivul iniţial a fost clasarea pe un  modest loc 9/12, dar echipa a tras suficient cât să-şi asigure locul în play-off. “Pentru noi este o performanţă, am reuşit din nou să prindem play-offul şi pentru asta fetele merită felicitate”, a spus Călin Voicu, directorul executiv al clubului alexăndrean despre acest loc obţinut la final de sezon.

În privinţa fazei superioare, este ştiut faptul că după prima fază play-off, nu se vor juca decât meciurile pentru locurile 1/4, astfel că echipele de pe poziţiile 5-8 îşi vor păstra locurile la final.  Iar pentru alexăndrencele pregătite de Piperea, chiar dacă vor rata disputa cu CSM Satu Mare, clasarea pe locul 6 ar fi onorabilă.

Primul joc dintre CSM Satu Mare şi CS Baschet Teleorman Alexandria se va juca sâmbătă, de la ora 17.00 şi va fi arbitrat de Doru Vinaşi (Cluj Napoca) / Alin Roşu (Oradea), iar comisar Dragoş Oprea (Oradea).

Celelalte trei jocuri din play-off, de sâmbătă, sunt următoarele:

– UVG ICIM Arad – BCM Danzio Timişoara;

– ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Alba Iulia;

– Municipal Târgovişte – CSM Bucureşti Sportul studenţesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.