Sport

LNBF – etapa a 2-a. CSB Teleorman a pierdut

bct 2A treia partidă între echipele CS Universitatea Alba Iulia şi CSB Teleorman Alexandria, disputată marţi eara, s-a încheiat din nou cu victoria ardelencelor. Deşi nu s-a mai înregistrat o diferenţă de puncte la fel de mare, echipa din Alexandria reuşind o evoluţie mult mai bună, nu s-a înregistrat nici de această dată o surpriză. Echipa pregătită de Mădălin Piperea a reuşit să ţină pasul cu puternica grupare din Alba Iulia doar în primele trei sferturi (sfertul 2 a fost egal), însă în ultimele zece minute s-a făcut diferenţa de peste 30 de puncte. În condiţiile în care echipa CSB Teleorman Alexandria a disputat al doilea joc în decurs de două zile, dar şi deplasările au fost destul de lungi, s-a resimţit oboseala pe finalul meciului de marţi seara.

Să punctăm faptul că seria jocurilor în deplasare va continua pentru echipa din Alexandria, care sâmbătă va juca din nou afară, la Târgovişte, partida contra campioanei en-titre fiind reprogramată, la solicitarea clubului alexăndrean.

– CS Universitatea Alba Iulia – CS Baschet Teleorman Alexandria 88-57 (17-9, 21-21, 23-16, 27-11); Pentru CSBT Alexandria au jucat: E. Brown (6), S. Arnold (15), A. Chivu (9), V. Voicu (15), M. Mihai (7), M. Chelariu, T. Agache (3), A. Podar, E. Ispas, B. Alaiba (2). Pentru CSU principalele marcatoare au fost: V. Abel (18), M. King (16),  J. Antic (16).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.