Sport

LNBF Baschetbalistele din Alexandria joacă din nou acasă

După victoria absolut de senzaţie, obţinută acum trei zile la Alba Iulia, echipa BC-CST Alexandria revine marţi pe teren propriu, pentru jocul cu Nova Vita Târgu Mureş. Este vorba de jocul stabilit în avans din etapa a 23-a a sezonului regulat, meci care trebuia să se joace peste două săptămâni de zile, care a fost reprogramat pentru a permite publicului alexăndrean să urmărească echipa locală, înainte de începerea lucrărilor de modernizare/reabilitare a Sălii Polivalente. Chiar dacă jocul  este considerat unul relativ simplu, echipa pregătită de Mădălin Piperea este concentrată asupra meciului, iar jucătoarele vor să bifeze o victorie care le poate menţine în lupta pentru locul 5 (loc vizat de Olimpia CSU Braşov şi Phoenix Galaţi). Să mai punctăm faptul că, înaintea jocului programat marţi, BC-CST Alexandria ocupă locul 6 în clasament (13 victorii / 7 înfrângeri, 33 puncte), în timp ce Nova Vita Târgu Mureş se află pe locul 10 (7 victorii, 13 înfrângeri, 27 puncte).

Meciul dintre BC-CST Alexandria şi Nova Vita Târgu Mureş face parte din etapa a 23-a a sezonului regulat în Liga naţională de baschet feminin; disputa între cele două echipe va fi marţi, 27 ianuarie, ora 12.00, în Sala Polivalentă din Alexandria.

După disputa de marţi, următorul joc pentru echipa BC-CST Alexandria va fi tot pe teren propriu, sâmbătă, 31 ianuarie, contra formaţiei CS Municipal Satu Mare. B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.