Politic

Liviu Neagu, mesaj pentru viitorul ministru al Sănătății: Fii erou!

Liviu Neagu, secretarul general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), lansează un apel către viitorul ministru al Sănătății să facă tot posibilul pentru a gestiona corect criza coronavirusului, în condițiile în care Victor Costache a demisionat într-un moment critic.

Sistemul medical are nevoie de o strategie clară și de resurse, spune Liviu Neagu, care subliniază că acesta este momentul pentru viitorul ministru să fie cu adevărat erou.

”Între două ordonanțe militare avem parte și de o demisie. O demise dintr-o funcție-cheie, într-un moment critic, deoarece ministrul Sănătății are un rol extrem de important în România stării de urgență generată de pandemia de coronavirus.

Fiindcă suntem în plin ”război” nu avem timp să zăbovim aupra motivelor acestui gest, dar suntem obligați să cerem, imperativ, noului ministru al Sănătății să fie un erou.

Dirijați toate resursele posibile către spitale și personalul medical!

Faceți absolut tot ce vă stă în putință, pentru că atunci când totul va intra în normal, oricum va mai arăta el, ne vom uita înapoi și fie vom aplauda, fie vom arăta cu degetul!

Veniți rapid cu o strategie clară și eficientă pentru limitarea cazurilor de coronavirus!

Protejați medicii și tot personalul medical pentru ca aceștia să poată salva vieți!

Ascultați vocile oamenilor din sistemul sanitar, fiindcă de eroismul și devotamentul lor atârnă supraviețuirea noastră sau a celor dragi!

Fii și tu un erou, Nelu Tătaru, fiindcă oamenii se uită cu disperare și speranță la ministrul Sănătății!”, a declarat Liviu Neagu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.