Politic

Liviu Neagu a preluat funcția de secretar general al Partidului Puterii Umaniste

Liviu Neagu a preluat, începând de marți, 25 februarie, funcția de secretar general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), anunțul fiind făcut de reprezentanții formațiunii politice printr-un comunicat de presă.

“Principalul obiectiv pe care Liviu Neagu și l-a propus în această calitate este de a identifica oamenii potriviți pentru alegerile locale. Licențiat în psihosociologie și cu studii masterale în administrație publică europeană, Liviu Neagu are o bogată experiență în organizarea politică și se alătura cu entuziasm familiei umaniste”, se arată în comunicatul de presă al PPU (sl).

Liviu Neagu a precizat că s-a alăturat proiectului convins fiind de faptul că PPU (sl) reprezintă o alternativă serioasă la actuala clasă politică. De asemenea, potrivit noului secretar general al PPU (sl), formațiunea politică va avea candidați proprii la alegerile locale și liste complete.

“M-am alăturat echipei umaniste cu gândul de a construi un proiect de anvergură, fiind convins că reprezentăm cea mai sănătoasă alternativă la actuala clasă politică. Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este un proiect nou dar cu rădăcini adânci în societatea noastră, de aceea îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că se poate produce o schimbare în fapte și nu în vorbe în politica românească. Doctrina umanistă pune în centrul său omul și este nevoie de o echipă solidă care să-i dea consistență în toate structurile administrației publice centrale și locale. PPU (sl) va avea candidați proprii la alegerile locale și liste complete, pe care se vor regăsi nume reprezentative pentru comunitățile locale”, a precizat proaspătul secretar al PPU (sl), Liviu Neagu.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.