Politic

Liviu Dumitraşcu infirmă numirea lui Niţulescu la cancelaria prefectului

Ioan DUMITRESCU

Prefectul judeţului Teleorman, Liviu Dumitraşcu, infirmă numirea lui Teodor Niţulescu în funcţia de director de cancelarie al Instituţiei Prefectului. Prefectul Liviu Dumitraşcu susţine că, în momentul de faţă, nu are nici director de cancelarie, nici consilier personal, nici şef de cabinet. Funcţiile respective sunt în momentul acesta vacante, şi vor fi ocupate doar când Liviu Dumitraşcu va numi pe posturile respective persoanele agreate de prefect.

Şi, fiindcă Instituţia Prefectului este, teoretic, depolitizată, iar prefectul, reprezentantul Guvernului în teritoriu, care implementează proiectele guvernamentale, este apolitic, cu toate că Liviu Dumitraşcu este de sorginte liberală, s-ar putea ca în cazul în care Teodor Niţulescu s-ar mulţumi cu funcţia de director de cancelarie, acesta să fie susţinut de Partidul Naţional Liberal.

2 Comments

  1. cocosila de pe Dracsanel

    Nitulescu la prefectura ? Individul corupt ,luat de DNA la prefectura ? Individul care se scarpina IN PUBLIC intre picere fara rusine adus la prefectura ? Ca sa fie rasul complet .

  2. PNL -PARTDUL coruptilor .Acum avem si documente : presedintele CJ BV Cancescu recunoaste ca pentru consilieri judeteni a perceput sume intre 50mii si 300mii lei pt .un loc eligibil. Iliesculeee cat ai dat mai canalie imputita ca sa te alegi ? Banii nemunciti de la spital luati impreuna cu URATILA manager si VERONIKAKA Dinu (pusa de PSD -Duica).Blestemele pe voi si copii vostri pana la al 9-lea neam.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.