Eveniment

Liviu Dumitraşcu a fost instalat în funcţia de prefect al judeţului Teleorman

Monica DUMITRESCU

La numai câteva zile de la instalarea în funcţia de subprefect al judeţului Teleorman, Liviu Dumitraşcu a fost înscăunat, joi, 27 octombrie 2016, în funcţia de prefect al judeţului, ca urmare a unei Hotărârii de Guvern adoptată în şedinţa de miercuri, 26 octombrie, care a fost publicată în aceeaşi zi în Monitorul Oficial.

Învestirea în funcţie a fost făcută de secretarul de stat în MAI, Irina Alexe, în prezenţa şefilor instituţiilor deconcentrate şi a salariaţilor Instituţiei Prefecturii Teleorman. Aceasta a dat citire hotărârilor de Guvern prin care au fost aprobate: încetarea execitării funcţiei de prefect a Danielei Carmen Dan, la solicitarea acesteia, încetarea exercitării funcţiei de suprefect de către Liviu Dumitraşcu şi numirea acestuia în funcţia de prefect.

De la eveniment a lipsit fostul prefect Daniela Carmen Dan, care a participat la depunerea candidaturilor Partidului Social Democrat la BEJ pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016.

În urma numirii lui Liviu Dumitraşcu în funcţia de prefect, postul de subprefect al judeţului Teleorman rămâne, deocamdată, vacant. Cel mai probabil numirea în această funcţie va fi decisă în şedinţa Guvernului de săptămâna viitoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.