Politic

Liviu Dragnea: “Teleormănenii sunt oameni care nu pot fi păcăliţi uşor”

Carmen Dumitrescu

Din momentul în care Crin Antonescu şi-a anunţat candidatura în Colegiul 2 Alexandria-Rural, teleormănenii au fost supuşi unor atacuri de-a dreptul şocante din direcţia presei centrale. Atribute precum “imbecili”, “tâmpiţi” sau “idioţi” sunt doar câteva dintre alinturile pe care locuitorii acestui judeţ au fost nevoiţi să le tolereze în ultimul timp. Deranjat de aceste ofense a fost şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea care a declarat, în cursul zilei de luni, după depunerea dosarului de candidatură la Parlament, că nu consideră fireşti aceste agresiuni asupra teleormănenilor: “Unii dintre oamenii de presă şi-au permis, prin afirmaţiile pe care le-au făcut, să jignească teleormănenii. Teleormănenii reprezintă o comunitate de oameni mândri, de oameni harnici, care nu votează la comandă, votează aşa cum le dictează conştiinţa. În schimb, sunt oameni care nu pot fi păcăliţi uşor şi sunt oameni care aleg foarte eficient grâul de neghină şi adevărul de minciună”.

Liviu Dragnea a mai spus că va fi foarte prezent în Teleorman în campania electorală şi că va fi alături de toţi candidaţii USL în această încercare importantă din toamna acestui an. În acord cu spusele lui Dragnea a fost şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, care a mărturisit că relaţia de prietenie pe care o are cu Liviu Dragnea l-a determinat să dorească să candideze în acest judeţ, simţind, în acelaşi timp, nevoia de a da un semnal de unitate între PNL şi PSD:

“Va fi o campanie normală, cu toate mijloacele obişnuite şi civilizate, sigur că vom merge în campanie împreună, fiecare în zona sa şi toate aceste lucruri vor fi transparente în văzul tuturor cetăţenilor. Veţi vedea, ne vom întâlni în mai multe rânduri. Eu cred că avem motive să fim optimşti. Pe de altă parte, mereu am avut convingerea că e necesară o luptă democratică pentru fiecare vot şi cred că avem şanse mari. Am mai fost parlamentar aici şi dacă era să plec din Bucureşti, Teleormanul era primul judeţ la care m-aş fi gândit. Dar am vrut să optăm pentru o formulă simbolică, ca împreună să ne angajăm în faţa cetăţenilor, dând încă o dată semnalul că USL e solidă şi durabilă şi că ea are angajamante pentru cel puţin patru ani. În plus, am cu Liviu Dragnea şi o relaţie strânsă, personală, e omul alături de care am pornit proiectul USL, împreună am moşit această idee, am crescut-o, am învăţat-o să meargă. E cea mai mare speranţă politică pentru români. Atunci se naşte o solidaritate între noi”.

4 Comments

 1. Adevarat, teleormanenii nu pot fi pacaliti usor ci FOARTE USOR. A fost propus sa candideze SOMNOROSUL CRINISOR.

 2. Evident ca imbecili, tampiti si idioti care voteaza dupa directiva marelui partid si al “preaiubitului” sau conducator pentru care doar teroare e singura lege! Si e atat de multa teroare incat si o camila daca ar candida pe listele PSD Teleorman ar avea rezultate remarcabile!

 3. ce ai facut liviule pt alexandria sau judetul asta? nimic !doar pro invest ,afaceri pt teldrum si altceva ce? poate in saelele poate conturile tale dar pt judetul teleorman nimic ! apropo suntem nr 1.in tara la nivelul de someri poate te intereseaza clasamentul asta sa ai cu ce te mandri la bucuresti.

 4. GRESESTI ,LIVIULE,,,,la toate alegerile de pina acum,
  in MEDIU RURAL,,,,TOATE PARTIDELE AU IMPARTIT :
  PUNGI CU BUNARATI,,,,
  CALDARI ,,,,,
  BERE LA STICLA ,,,,,
  aceste deprinderi ,,,”electorale”,,,,PENALE ,NU LE-A
  SANCTIONAT NICI UN GUVERN PINA ACUM,,,,iar tendinta lor
  nu inseamna ,,,,,,CUMPARAREA VOTULUI ? ca doar se luau,
  chiar ,,,,inghesuindu-se ,,,OARE A-TI UITAT TOTI ? si
  se v-a intimpla si in CAMPANIA CE VINE,,,,,o parte din
  electorat abia asteapta ,,,,cadourile electorale,,,,NU
  CONTEAZA PARTIDUL,,,,,astept sa vad cine ofera aceste
  ,,,,CADOURI,,,,,,ce CANDIDATI ?,,,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.