Politic

Liviu Dragnea: „Noi n-am vândut iluzii în alegerile locale, n-am făcut promisiuni fără acoperire”

La ședința de constituire a Consiliului Județean de joi, 23 iunie, a luat parte și președintele PSD Liviu Dragnea, liderul social-democraților făcând unele precizări referitoare la organizatia județeană a PSD, la ședința în cadrul căreia Adrian Gâdea a fost ales președinte al Consiliului Județean, precum și la alegerile generale din toamnă.

„Am venit la şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean, în primul rând pentru că aici este organizaţia din care fac parte şi la care am contribuit şi eu, în al doilea rând, pentru a-i arăta încă o dată lui Adrian Gâdea că îl susţin şi am încredere în el, să vadă toată lumea că am încredere în el, pentru că este important şi pentru colegii de partid şi pentru cetăţeni, iar în al treilea rând să mai discut cu Adrian (n.r. Gâdea) şi cu colegii mei parlamentari câteva proiecte de dezvoltare pentru judeţ”, a precizat Liviu Dragnea.

De asemenea, președintele PSD a menționat că, pentru alegerile generale din toamna acestui an, social-democrații vor veni în fața electoratului cu un program de guvernare ce va cuprinde o secțiune cu proiecte de dezvoltare pentru fiecare județ.

„Programul de guvernare pe care îl vom prezenta în toamnă românilor va cuprinde o secţiune care va avea proiecte de dezvoltare din fiecare judeţ pentru a arăta cetăţenilor că ceea ce au votat la locale, cel puţin pentru candidaţii noştri, va fi prins într-un program de guvernare care se va şi realiza. Noi n-am vândut iluzii în alegerile locale, n-am făcut promisiuni fără acoperire”, a mai spus Liviu Dragnea.

Referitor la alegerea lui Adrian Gâdea pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean, președintele PSD a declarat că este o decizie inspirată a consilierilor județeni în contextul în care, în mandatul pe care tocmai l-a încheiat, a reușit să ducă la îndeplinire proiecte imprtante pentru teleormăneni.

„Prima dată am girat ( n.r. pentru Adrian Gâdea) imediat după alegerile parlamentare din 2012 pentru că lucrase cu mine la Consiliul Judeţean ca vicepreşedinte şi atunci când l-am adus lângă mine ca vicepreşedinte era deja un tânăr care promitea – fusese înainte director la Casa de Pensii şi este un om foarte serios, foarte aplicat, foarte pragmatic, un om corect. În acest mandat, recunosc, m-am uitat cu foarte multă atenţie pe activitatea lui pentru că era vorba de a continua măcar ceea ce începusem eu, totuşi era vorba de sume mari şi proiecte mari aduse în Teleorman. Cu mare satisfacţie o spun acum că Adrian Gâdea a fost un preşedinte de Consiliu bun, foarte bun. Împreună, în principal el, dar şi cu sprijinul nostru, a realizat proiecte de dezvoltare foarte importante pentru comunităţile locale, şi proiecte mici, dar şi proiecte mari. Sunt bucuros că este aproape gata, dacă nu cumva a finalizat deja, investiţia mea de suflet – modernizarea Spitalului Judeţean. Este un om care are viziune de dezvoltare, care a înţeles cum trebuie abordată dezvoltarea unui judeţ, într-un mod strategic, aşa cum am început-o noi în anul 2000, cu răbdare, fără să aibă alocări politice, fără să facă investiţii după criterii care nu au legătură cu o dezvoltare durabilă şi coerentă. Am încredere, în continuare, în el şi va avea în continuare sprijinul meu şi al partidului şi în Parlament şi, sperăm noi, şi la guvernare după ce PSD va intra la guvernare de la toamnă”. (Violeta Mocanu)

 

One Comment

  1. cocosila de pe Dracsanel

    partidul PSD adica al urmasilor lui DEJ , PAUKER, CEASCA, ILIESCU si al tortionarilor FICIOR ,VISINESCU ce au bagat in puscarii si au omarat peste 2 000 000 (doua milioane) de romani trebiue sa-si ceara iertare minim 100 de ani si apoi sa candideze .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.