Politic

Liviu Dragnea, îndemn la semnarea unei petiții pentru “a pune capăt acestei nenorociri”

Liviu Dragnea face un apel la semnarea unei petiții lansate de Alianța Pentru Patrie, formațiune al cărei susținător s-a declarat chiar de la lansare, petiție care conține șase revendicări adresate guvernanților pentru depășirea crizei sanitare.

“Dragi români, dragi patrioți, vă chem să semnați și să distribuiți petiția Alianței Pentru Patrie, care poate fi ultima noastră șansă de a ne salva viețile în aceste vremuri cumplite. Țara zace în deznădejde și sărăcie, în boală, în disperare. Ne mor părinții și copiii din cauza incompetenței criminale a celor ce ne conduc. Dar interesele lor nu pot fi mai presus decât ale românilor! Trebuie să îi oprim acum și să le arătăm că acest popor nu pleacă capul și nu tace! Împreună, pentru patrie și pentru viitorul nostru, al tuturor, vom pune capăt acestei nenorociri!”, spune Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

În textul petiției, inițiatorii indică atât cauzele pentru care consideră că s-a ajuns în situația de criză sanitară, dar identifică și soluțiile a căror aplicare o apreciază ca fiind imperios necesară: “Semnăm această petiție pentru ca poporul român să mai aibă o șansă la viață! Trebuie să scăpăm de incompetența criminală a celor ce ne conduc!

Românii zac în sărăcie, în boală, în deznădejde. Spitalele nu mai fac față cazurilor de îmbolnăviri COVID, secțiile ATI sunt ocupate la capacitate maximă, românii mor cu zile pentru că medicii nu au medicamentele care le-ar putea salva viața.
Sistemul sanitar este în colaps, iar țara trăiește o catastrofă umanitară! Direct responsabili de dezastrul cumplit în care a ajuns România sunt cei aflați la guvernarea țării:

Către impostorii din PNL, USR, UDMR, PSD:

Voi ați cheltuit miliarde din bugetul țării pentru achiziția a 120 de milioane de doze de vaccin! Care deja au expirat!

Ați cheltuit miliarde pentru izolete nefolosite!

Ați cheltuit miliarde pentru măști neconforme care nu au fost distribuite populației niciodată!

Ați cheltuit miliarde pentru containere care au luat foc și spitale modulare care nu au fost utilizate!

Ați cheltuit miliarde pentru pentru “tratamente” care omoară pacienții cu zile!

Suntem pe primul loc în Europa la decese. Vă critică toată presa internațională, pe prima pagină! Presa internațională spune despre voi că sunteți cretini, dobitoci, incompetenți sau criminali!

Prin prezenta PETIȚIE a Alianței Pentru Patrie, poporul român acum vă cere:
– Aprobați ASTĂZI schema de tratament pentru bolnavii de COVID, folosită în lume și în Europa!
– Aprobați ASTĂZI solicitările venite din partea medicilor de familie și a lanțurilor de farmacii pentru introducerea în țară a Favipiravir, Arbidol și Ivermectină, medicamente necesare tratării formelor ușoare de COVID!
– Aprobați ASTĂZI libera intrare a TIR-urilor cu medicamente aduse de oamenii de afaceri patrioți, TIR-uri pe care le-ați refuzat și le-ați întors de la graniță!
– Aprobați ASTĂZI distribuirea gratuită a medicamentelor antivirale folosite pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID! La fiecare farmacie din țară și tuturor și medicilor de familie!
– Demiteți ASTĂZI toată echipa de la CNSU în frunte cu Arafat și terminând cu Gheorghiță!
– Constituiți URGENT un grup nou format din medici și specialiști care, neținând cont de regulile voastre, au salvat până acum zeci de mii de pacienți!

Altfel, incompetența voastră criminală va continua să omoare românii. E timpul să vă opriți!”.

One Comment

  1. Că bine ziceți. Spuneți-le guvernanților sț scoatț din anonoimat cele 8 spitale regionale pe care le-ați construit în timpul guvernării lu matale cu măreața Dăncilă. Să nu le folosească numai ei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.