Politic

Liviu Dragnea a solicitat APP să nu i se mai asocieze imaginea și numele în comunicatele și acțiunile partidului

În cadrul Biroului Permanent Național al Alianței Pentru Patrie care a avut loc săptămâna trecută la Bacău și unde Liviu Dragnea a participat ca invitat, membrii BPN au luat act de solicitarea înaintată de Liviu Dragnea, de a nu i se mai asocia imaginea și numele cu acțiunile partidului.

“Biroul Permanent Național al Alianței Pentru Patrie, a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea, în cadrul C.E.X. desfășurat la Bacău în data de 18.08.2022, unde a participat ca invitat, prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea și numele său în comunicatele și acțiunile partidului.

Biroul Permanent Național al Alianței Pentru Patrie înțelege că motivarea solicitărilor sale vin în urma situațiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătorești definitive prin care are interdicția de a fi membru al vreunui partid și de a se implica în politică.

Alianța Pentru Patrie nu dorește ca în această perioadă în care dl Liviu Dragnea are restricțiile impuse de lege, să vulnerabilizeze drepturile si libertățile cetățenești ale acestuia.

În concluzie, Alianța Pentru Patrie așteaptă ca dl Liviu Dragnea să își rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă dorește să mai facă politică și eventual să devină Membru APP.

Ținând cont de aspectele enumerate mai sus Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele și imaginea domnului Liviu Dragnea”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.