Politic

Liviu Dragnea a confirmat că mulți primari PSD din Teleorman vor să treacă la APP

Invitat într-o emisiune la postul de televiziune B1, Liviu Dragnea a confirmat informațiile care circulau privind o recentă întâlnire cu primari PSD din județul Teleorman, dar și cu actualul președinte al PSD Teleorman, Adrian Gâdea. Cu această ocazie, mulți dintre edilii teleormăneni și-au exprimat intenția de a veni alături de fostul președinte al social-democraților și de a se alătura Alianței Pentru Patrie, formațiune politică pe care Dragnea a anunțat că o susține.

“Nu cer nimănui să treacă la APP, așa am început discuția. Dacă doresc, eu nu pot să-i opresc. Sunt mulți primari care sunt nemulțumiți de acest blat, această cumetrie politică în care a fost conducerea PSD cu Iohannis”, a afirmat Liviu Dragnea.

În cadrul aceleiași emisiuni, acesta a anunțat că sunt peste 80.000 de români care s-au înscris în noul partid, iar cea mai mare parte dintre șefii organizațiilor locale sunt foști membri PSD.

În Teleorman, Carmen Daniela Dan este cea care conduce filiala județeană a APP, alături de care se află Cristiana Alcea și Virginia Frumosu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.