Politic

Lista PNL Teleorman pentru parlamentare a fost validată în BPN

Listele cu candidaţii propuşi de PNL Teleorman pentru Camera Deputaţilor şi Senat au fost validate în şedinţa BPN de joi, 20 octombrie, în forma propusă de filiala judeţeană a liberalilor.
Astfel, aşa cum scriam încă de pe 6 octombrie, Mara Calista, fosta consilieră a Alinei Gorghiu în perioada în care şefa PNL a ocupat funcţia de vicepreşedinte a camerei inferioare a Legislativului şi, de asemeena, consilieră a premierului Dacian Cioloş, funcţie din care şi-a dat demisia pentru a candida la parlamentare, este reprezentantul trimis de conducerea de la centru să candideze pe listele PNL din judeţ.
În acest sens, lista de candidaturi pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Mara Calista, urmând ca locul doi să fie ocupat de Mihai Murar, consilier superior în cadrul AJOFM Teleorman. Locul trei de pe lista de candidaturi a liberalilor va fi ocupat de Mihail Cojocaru, primarul comunei Botoroaga, iar locul patru va reveni unui alt fost democrat-liberal, respectiv consilierului judeţean Cătălin Burcescu.
În ceea ce priveşte lista de candidaturi pentru Senat, aceasta va fi deschisă de preşedintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, în timp ce locul doi va reveni consilierului judeţean Maria Stoian. Locul trei de pe lista de candidaturi pentru camera superioară a Parlamentului este ocupat de consilierul judeţean Marin Ţole, iar locul patru revine primarului comunei Viişoara, Tiberiu Neamu.(Violeta Mocanu)

6 Comments

  1. Trompetei Titirisca i-a suflat Parvulescu, adventistul anchetat, caimacul 😀 Asa cum i l-a suflat si celeilalte trompete, George Draghici 😀

  2. Cum sa fie cap de lista Eugen Parvulescu, absolvent de agroindustrial cu 5, viitor parlamentar fara facultate? Asa rau a ajuns PNL? Nu o sa luati nici 10%!

  3. Consiliera lui Gorgiu?!!! A aleia care urla sa se opreasca imediat finantarile catre Teleorman?!!! Cum sa votezai asa ceva?

  4. Maria Calista? Inca una care vine la fel ca Antonescu pentru a intra in Parlament la imbuibare si apoi sa uite complet de cei ce au votat-o…

  5. Mara Ca-LISTA!De cacat, Ca-Lista!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.