Social

Lista olimpiadelor și concursurilor internaționale pentru care elevii premianți pot echivala cu nota 10 probele scrise la Bacalaureat

Ministerul Educației a publicat lista olimpiadelor și concursurilor internaționale recunoscute oficial pentru care se pot echivala probele scrise de la examenul național de Bacalaureat 2024.

Elevii care, în una din clasele a IX-a – a XII-a, au obținut premii individuale la concursuri/olimpiade școlare internaționale recunoscute de către Ministerul Educației au posibilitatea de a-și echivala, la cerere, proba scrisă de examen la disciplina la care au obținut premiul.  Echivalarea se face cu nota maximă.

Recunoașterea/echivalarea probelor se face de către directorul unității respective, în urma solicitării scrise a candidatului și a prezentării dovezilor privind obținerea premiului. Documentele menționate se depun, în momentul înscrierii, la secretariatul unității de învățământ.

https://www.edu.ro/sites/default/files/_fi%C8%99iere/Minister/2024/examene_20_24/Lista_competitii_recunoscute_ME_echivalare_bacalaureat_2024.pdf

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.