Eveniment

Lipsa permisului de conducere sau faptul că au băut nu-i împiedică pe unii să se urce la volan

Polițiștii din municipiul Alexandria  au depistat, în noaptea de 05/06.09.2021, un bărbat în vârstă de 34 ani din Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea  un autoturism pe str. Dunării, din direcția str. Mesteșugarilor către comuna Poroschia, având o îmbibație alcoolică peste limita legală, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, urmând a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Tot în cadrul acțiunilor preventive derulate de polițiștii rutieri teleormăneni în ultimele zile, a fost depistat, în dimineața zilei de 05.09.2021, un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Mîrzănești, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 506, în comuna Mîrzănești, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Aceeași situație au întâlnit-o oamenii legii în data de 03.09.2021, când polițiștii din cadrul Secției 7 Crângu au depistat pe strada Școala Veche din comuna Salcia, județul Teleorman, un bărbat în vârstă de 47 ani din comuna Salcia, sat Băneasa, județul în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.