Eveniment

Lipsa permisului de conducere nu i-a împiedicat să se urce la volan

Un bărbat aflat sub influența alcoolului și care conducea un autovehicul pe raza localității Nanov a fost depistat de polițiști marți, 16 noiembrie, în timp ce-și executau atribuțiile de serviciu. În urma testării cu aparatul alcooltest, a reieșit o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent.

O situație asemănătoare au întâlnit polițiștii și cu o zi înainte, luni, 15 noiembrie, când, pe raza municipiului Roșiorii de Vede, au depistat un bărbat în vârstă de 53 ani din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, care conducea un autotursim, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent.

Tot luni, pe raza municipiului Alexandria, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, ai căror conducători auto au vârstele de 26 ani, respectiv 37 ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, și comuna Livezile, județul Bistrița. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei, în vârstă de 61 de ani, în calitate de pasager, din municipiul Alexandria, care a fost transportată la o unitate medicală, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.