Sport

Liga Naţională de baschet. Victorie la debut de campionat pentru CSBT Alexandria

baschetSituaţia complicată în care se află sportul alexăndrean în această perioadă, din cauza blocării resurselor financiare, este amplificată de faptul că, în acest moment, nu există o sală corespunzătoare pentru disputarea jocurilor. Din acest motiv, primul joc în campionatul Ligii naţionale pe care trebuia să-l dispute CS Baschet Teleorman Alexandria pe teren propriu, cu CS Municipal Satu Mare, s-a jucat în deplasare. Partida a avut loc luni după-amiază, când alexăndrencele au reuşit o victorie lejeră, la peste 60 de puncte diferenţă, în faţa unui adversar foarte modest. Despre partida de la Satu Mare, antreorul Mădălin Piperea  a punctat faptul că “a fost un joc normal, în faţa unui adversar modest, în care au avut numai sportive tinere. Dar şi noi, am preferat să jucăm în mare parte din timp cu junioarele, le-am oferit posibilitatea să joace mai mult. Am, câştigat şi putem spune că am scăpat de ultimul loc în clasament”.

Imediat după meciul de luni, lotul echipei din Alexandria a plecat spre Alba Iulia, acolo unde marţi seara a avut loc jocul din etapa a 2-a a Ligii naţionale. Să mai menţionăm faptul că şi în etapa a 3-a a campionatului regulat, stabilită în week-endul viitor, CSBT Alexandria va juca în deplasare meciul cu CS Municipal Târgovişte, partidă stabilită pentru sâmbătă, 10 octombrie.

– CS Municipal Satu Mare – CSB Teleorman Alexandria 32-94 (pe sferturi 9-28, 10-16, 2-23, 11-27); Pentru CSBT Alexandria au jucat: Shanita Arnold (18), Alina Chivu (6), Viorela Voicu (12), Beatrice Alaiba (8), Elan Brown (10), Alina Podar (13), Eliza Ispas, Tania Agache (9), Mihaela Mihai (16), Mihaela Chelarius (2); antrenor Mădălin Piperea.

Programul complet al jocurilor etapei a 2-a din Liga naţională de baschet feminin (miercuri, 7 octombrie):

– (pe 6.10) CS Universitatea Alba Iulia – CSB Teleorman Alexandria;

– (7.10) CS Municipal Satu Mare – ACS Sepsi Sfântu Gheorghe;

– Olimpia CSU Braşov – Rapid Bucureşti;

– Universitatea Cluj Napoca – Phoenix Galaţi;

– UG ICIM Arad – BCM Danzio Timişoara;

– CS municipal Târgovişte – stă.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.