Sport

Liga naţională de baschet feminin – etapa 7. Încă o înfrângere în deplasare pentru CSB Teleorman Alexandria

Luni după-amiază s-a jucat primul meci din cadrul etapei a 7-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, dintre Universitatea Cluj Napoca şi CSB Teleorman Alexandria; devansată cu câteva zile faţă de programul normal al etapei (runda are loc miercuri, 2.11), disputa a fost una dominată de gazde, care n-au lăsat prea multe şanse alexăndrencelor, astfel că în final s-au impus la 20 de puncte diferenţă pe tabelă. În schimb, echipa pregătită de Mădălin Piperea a încercat să ţină pasul cu adversarul, însă acest lucru nu i-a reuşit, mai ales că în acest joc antrenorul alexăndrean a folosit doar opt jucătoare.

După rezultatul de la Cluj, de luni seara, gazdele au urcat pe primul loc în clasament (cu şase victorii în şapte jocuri), în timp ce echipa din Alexandria rămâne cu o singură victorie în şapte jocuri (toate înfrângerile au fost înregistrate în deplasare).

– Universitatea Cluj Napoca – CSB Teleorman Alexandria 81-61 (19-14, 27-16, 18-18, 17-13); pentru CSBT Alexandria au jucat: Shanita Arnold (9), Viorela Voicu (4), Antoinette Rule (14), Carla Bartee (12), Ivana Grbic (10), Megan Mullings (9), Alina Podar (3), Mihaela Mihai.

Celelalte jocuri ale etapei a 7-a în Liga naţională de baschet femin sunt următoarele:

– (02.11) CS Municipal Târgovişte – U.G. ICIM Arad;

– (02.11) ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – Olimpia CSU Braşov;

– (02.11) Politehnica Naţional Iaşi – CS Phoenix Galaţi;

– (30.11) CS Municipal Satu Mare – ACS BC Sirius Târgu Mureş.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.