Sport

Liga naţională de baschet feminin. CSBT Alexandria a punctat doar la… impresie artistică în primele două etape!

bct-2Start bun de sezon pentru echipa CS Baschet Teleorman Alexandria, echipă care în această ediţie de campionat a lăsat o bună impresie în cele două jocuri, însă doar la …impresie artistică. Chiar dacă în deplasarea de la Galaţi, alexăndrencele coordonate de Mădălin Piperea au câştigat două sferturi din joc (sferturile trei şi patru), în final au pierdut jocul la 9 puncte diferenţă pe tabelă (mai mult decât la Sfântu Gheorghe, unde se pierduse la 7 puncte). Prea multe n-ar putea fi spuse deocamdată, mai ales că echipa nu s-a sudat, nu există acea omogenizare necesară performanţei, iar condiţiile de pregătire sunt cele care sunt (echipa se pregăteşte într-o sală care nu corespunde condiţiilor primei ligi naţionale de baschet). Evidenţiem însă faptul că echipa alexăndreană joacă de la egal la egal cu echipele puternice ale campionatului naţional şi credem că impresia bună lăsată în primele două jocuri va aduce şi rezultate pozitive, implicit victorii.

Phoenix Galaţi – CS Baschet Teleorman Alexandria  68 – 59 (21-12, 18-12, 13-15, 16-20); pentru CSBT Alexandria au jucat: Shanita Arnold 15 p, Viorela Voicu 8p, Antoinette Rule 10 p, Ivana Grbic 10 p, Carla Bartee 9p, Megan Mullings 6 p, Mihaela Mihai 1 p, Alina Chivu, Alina Podar, Teodora Manea. La Phoenix Galaţi principalele marcatoare au fost Jeanette La Shae Jackson 19 p şi Elisabeth Rutan 16 p.

 

Unde se vor disputa meciurile de acasă?

La întrebarea unde va juca CS Baschet Teleorman Alexandria jocurile de pe teren propriu rămâne în continuare valabilă, deoarece, deşi s-a omologat sala de sport de la Colegiul A.D. Ghica Alexandria, aceasta nu a fost dată în folosinţă. Astfel că, dacă situaţia se va menţine în zilele următoare, probabil  echipa din alexandria va trebui să repete ceea ce s-a întâmplat în sezonul precedent, când a fost nevoită să joace la Craiova sau la Bucureşti. Sigur, există şi posibilitatea ca meciul din etapa a 3-a, cu CS Municipal Târgovişte (care ar trebui să aibă loc sâmbătă, 15 octombrie) să se amâne, însă problema sălii rămâne în acest moment în Alexandria.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.