Sport

Liga a 3-a, seria a 3-a – FCM Alexandria în faţa “meciului adevărului”!

fcm 2Campionatul Ligii a 3-a îşi dispută astăzi încă o rundă, una deosebit de importantă pentru FCM Alexandria. Echipa pregătită de Sorin Albeanu întâlneşte una din contracandidatele la evitarea retrogradării, CS Tunari, în faţa căreia orice alt rezultat decât victoria este echivalent cu un pas mare înapoi. Ieri, la stadionul Municipal era destul de multă agitaţie, deoarece terenul era acoperit cu zăpadă, iar conducerea clubului a căutat soluţii pentru curăţarea suprafeţei de joc.

În privinţa jocului, antrenorul Albeanu a precizat: “Este un meci, consider eu, foarte important, contra unei echipe care are obiectiv similar cu noi. Dacă vom reuşi să legăm remiza de săptămâna trecută cu o victorie acum, cred că şi băieţii vor câştiga la capitolul moral. Nu avem suspendaţi în lot, şi asta consider eu că este un lucru foarte bun, iar la indisponibili avem doar pe Ionuţ Voicilă accidentat”. Cu toate că atmosfera ar trebui să fie bună, totuşi la FCM Alexandria era o stare destul de încordată, între jucătorul Dan Voicilă şi antrenorul Albeanu, lucru care, trebuie spus, nu face deloc bine echipei. Însă, tehnicianul alexăndrenilor a evitat să comenteze situaţia din vestiar, după cum şi Dan Voicilă a refuzat să vorbească cu subsemnatul despre problemele existente.

Concluzia, înaintea jocului de azi, de la ora 15.00, de pe stadionul Municipal, este una singură: FCM Alexandria trebuie să câştige, indiferent cum, pentru a rămâne cu şanse pentru evitarea retrogradării, iar publicul care va veni la meci să fie mulţumit măcar pentru o victorie.

Programul complet al jocurilor etapei a 17-a în seria a 3-a, Liga a a 3-a este următorul (toate jocuril e se dispută vineri, 29 martie, ora 15.00):

– CS Ştefăneşti – Inter Clinceni (obs. Adrian Ionescu – B);

– Concordia II Chiajna – CS Vişina Nouă (obs. Ion Pop – B);

– FCM Alexandria – CS Tunari (obs. Lazăr Ciucu – B);

– CS Baloteşti – Viitorul Domneşti (obs. Petre Nuţu – B);

– Progresul Cernica – CS Afumaţi (obs. Vasile Florea – B);

– FC Caracal – ACS Berceni (obs. Nicolae Vlad – B).

– FC Voluntari – stă.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.