Sport

Liga a 3-a, seria a 3-a – etapa 14. Victorie pentru Sporting Roșiori, turnenii au pierdut la Pitești

rosioriStart cu stângul pentru Sporting Turnu Măgurele în returul campionatului, după înfrângerea din deplasarea la Pitești, de sâmbătă. Deși turnenii pregătiți de antrenorul Dan Oprescu sperau cel puțin să nu piardă acest joc, contra echipei lui Nicolae Dică, astfel încât să-i scoată definitiv pe piteșteni din cursa pentru promovare, în final s-au văzut învinși. Despre meci, antrenorul Oprescu s-a arătat nemulțumit ca rezultat, deși, “ca joc, am avut posesie superioară și am ratat ocaziile meciului, gazdele au ajuns de două ori la poartă și au marcat!”, el concluzionând că echipa mai pragmatică a reușit să câștige.

În schimb, pe stadionul Municipal din Roșiorii de Vede s-a văzut primul succes al sezonului pentru Sporting, echipă care, în ciuda problemelor pe care le are, a reușit să câștige în fața adversarilor de la CS Podari. Roșiorenii lui Cristi Negru s-au mobilizat, au jucat cu sufletul și în final au oferit o victorie publicului local. Prezent la joc, primarul municipiului, Cristian Duică, s-a arătat mulțumit de victorie, mai ales că “a fost un joc între două echipe bune, care au arătat un fotbal de calitate”, însă a ținut să precizeze că echipa roșioreană a jucat fără o primă specială.

Ca o concluzie, după acest start de retur, se poate spune că roșiorenii și-au risipit toate grijile că vor ajunge în partea inferioară a clasamentului (nu se retrogradează în acest sezon), în timp ce turnenii de la Sporting se îndepărtează de obiectivul propus, promovarea.

Câteva rezultate înregistrate în etapa a 14-a (prima din retur) în seria a 3-a, Liga a 3-a:

  • Sporting Roșiorii de Vede – CS Podari 2-1 (Ivănică 29, Floricel / Badea);
  • SCM Pitești – Sporting Turnu Măgurele 2-0 (Tănasă, Grecu);
  • CS Ștefănești – FC Aninoasa 2-0;
  • Urban Titu – CS Dinicu Golescu 0-1;
  • Concordia II Chiajna – AFC Hărman 3-1;
  • Atletic Bradu – Inter Olt Slatina 3-0 nedisputat. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.