Sport

Liga a 3-a, etapa 24 – FCM Alexandria vrea o victorie pentru moral şi palmares!

FCM4Campionatul Ligii a 3-a se apropie cu paşi repezi de finalul sezonului. Astfel, în week-end sunt programate jocurile rundei cu numărul 24, antepenultima a ediţie de campionat, una care poate lămuri în mare măsură atât echipele promovate la liga a 2-a, cât şi retrogradatele din cele şase serii.

Aflată pe un nemeritat loc 12 în seria a 3-a, retrogradabil, FCM Alexandria vrea să schimbe impresia în faţa publicului local pe final de campionat şi speră să convingă spectatorii alexăndreni că locul ocupat în clasament este mai degrabă conjuctural şi nu reflectă întocmai valoarea echipei. Pentru aceasta, se speră ca în ultimele două jocuri de pe teren propriu (astăzi, cu Concordia II Chiajna, şi pe 31 mai cu FC Voluntari) să se obţină tot atâtea victorii, iar în final să se obţină măcar locul 11, primul sub linia retrogradării. “Noi vrem să jucăm, să arătăm că avem echipă măcar pentru a rezista la acest eşalon. Sigur, în final de sezon nu mai pot fi îndreptate multe lucruri, dar imaginea echipei, a jocului nostru, sunt cele care ne interesează, vrem să convingem publicul că echipa are valoare, şi vrem să câştigăm cel puţin cele două jocuri rămase de pe teren teren propriu”, a spus antrenorul FCM-ului, Nicu Lixandru.

În privinţa jocului de vineri, contra ultimei clasate în serie, Concordia II Chiajna (11 puncte), echipa FCM Alexandria (locul 12, 14 puncte) este cotată cu prima şansă, mai ales că absenţe nu sunt la nivelul lotului (o singură excepţie, Ionel Lătea este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene).

Programul complet al jocurilor etapei a 24-a în seria a 3-a, Liga a 3-a, este următorul (toate jocurile se dispută vineri, de la ora 18.00):

– Viitorul Domneşti – CS Vişina Nouă (obs. Ion Măţăoanu – B);

– CS Afumaţi – Inter Clinceni (obs. Virgil Crăciunescu – B);

– FC Caracal – stă;

– Progresul Cernica – FC Voluntari (obs. Stan Prodan – Alexandria);

– CS Baloteşti – CS Ştefăneşti (obs. Silviu Crângaşu – PH);
– FCM Alexandria – Concordia II Chiajna (obs. Viorel Leşeanu – GR);

– CS Tunari – ACS Berceni (obs. Lajos Szatmari – B; se dispută pe 18.05, ora 18.00).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.