Sport

Liga a 3-a, etapa 19 – FCM Alexandria în faţa jocului adevărului

fcm 2În turul de campionat, disputa Afumaţi – Alexandria s-a încheiat cu 8-0 pentru gazde, iar antrenorul de atunci Alexandru Gheorghe părăsea pe FCM. De atunci, s-au întâmplat multe lucruri la echipa alexăndreană – cel mai important este acela că nu s-a câştigat nici un meci pe teren propriu!, iar la Alexandria sunt griji doar în privinţa retrogradării. Antrenorul Sorin Albeanu nu are decât o problemă de lot, pe Ionuţ Voicilă accidentat, nu mai sunt suspendaţi, însă problema principală este la nivelul încrederii sportivilor. “Sper ca băieţii să lase de-o parte rezultatele de până, pentru că venim după un joc zic eu bun, în care trebuia să nu pierdem, iar acum vrem să confiormă şi ca joc, şi ca rezultat, în meciul cu Afumaţi”, a spus Albeanu, care spune că atmosfera din vestiar este destul de bună. Tehnicianul alexăndrean, care nu se poate mândri, deocamdată, cu nici o victorie pe banca FCM-ului, spune că mizează pe dorinţa de revanşă a jucătorilor, după acel 0-8 de la Afumaţi, din tur, dar speră să se realizeze o mai bună omogenitate a lotului, a echipei, mai ales că deja jucătorii au demonstrat că înţeleg noutăţile tactice pe care acesta le-a impus.

Jocul FCM Alexandria – CS Afumaţi, care se poate dovedi unul decisiv din foarte multe puncte de vedere pentru gazde, se va juca vineri, 12 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal.

Programul complet al jocurilor etapei a 19-a în seria a 3-a, Liga a 3-a (toate jocurile se dispută azi, de la ora 17.00):

– FC Voluntari – CS Vişina Nouă (obs. Florin Craioveanu – Bucureşti);

– CS Ştefăneşti – CS Tunari (obs. Adrian MIhalcea – Bucureşti);

– Concordia II Chiajna – Viitorul Domneşti (obs. Petre Grosu – Bucureşti);

– FCM Alexandria – CS Afumaţi (obs. Marian Popescu – Bucureşti);

– CS Baloteşti – FC Caracal (obs. Silviu Crângaşu – Ploieşti);

– ACS Progresul Cernica – ACS Berceni (obs, Gheorghe Cristoloveanu – Bucureşti).

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.