Sport

Liga a 3-a,. seria a 3-a – etapa a 6-a. FCM Alexandria joacă acasă, Sporting Roşiori stă

După un start de sezon oscilant, în care a alternat rezultatele pozitive, cu prestaţiile mai puţin reuşite, în runda a 6-a de campionat FCM Alexandria vrea să convingă pe toată lumea că merită un loc fruntaş în seria a 3-a, Liga a 3-a. După deplasarea modestă de la Podari, în care singurul lucru pozitiv a fost acela că nu s-a mai accidentat nici un alt jucător şi nu sunt nici suspendaţi, FCM Alexandria revine acasă în această săptămână, într-un joc deloc simplu, cu ACSO Filiaşi. Să spunem că doljenii sunt echipa care a eliminat pe Unirea Brânceni din Cupa României (4-1 a fost în jocul de la Brânceni), iar în acest debut de sezon are o victorie, două remize şi o înfrângere, această linie de clasament demonstrând că este o echipă echilibrată, de mijlocul clasamentului. În schimb, alexăndrenii lui Romică Ciobanu sunt cotaţi cu prima şansă în jocul de duminică, în care vor să lase o impresie cât mai bună, să facă poate şi spectacol şi la final FCM-ul să se bucure alături de publicul local de o victorie.

Să punctăm faptul că jocul dintre FCM Alexandria şi ACSO Filiaşi , din cadrul etapei a 6-a a seriei a 3-a, Liga a 3-a, se va juca duminică, 9 octombrie a.c., de la ora 13.00, pe stadionul Municipal.

În ce priveşte pe Sporting Roşiorii de Vede, aceasta este în pauză forţată, din cauza programului competiţional sau al celorlalte competitoare, meciul din runda a 6-a, cu Steaua 2 Bucureşti, fiind amânat pentru o altă dată (probabil, pe 26 octombrie sau 2 noiembrie); iar această pauză neprevăzută se poate să-i scoată din mână pe roşioreni, care în prezent se află pe locul 12 în clasament, cu 4 puncte acumulate.

Programul complet al jocurilor etapei a 6-a este următorul:

vineri, 7 octombrie, ora 15.00

– Concordia Chiajna 2 (IF) – CS Mioveni 2 (AG);

– CSU Craiova 2 (DJ) – CS Podari (DJ);

sâmbătă, 8 octombrie, ora 15.00

– Urban Titu (DB) –  Atletic Bradu (AG) –

– SCM Piteşti (AG) – ACS Şirineasa (VL)

– FC Aninoasa (DB) – FC Voluntari 2 (IF)

duminică, 9 octombrie, ora 13.00

– FCM Alexandria – ACSO Filiaşi

– Flacăra Moreni – stă;

– Steaua 2 Bucureşti – Sporting Roşiori – amânat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.