Sport

Liga a 3-a îşi schimbă ora. Vineri se joacă Mioveni II – FCM, de la ora 14.00

După un start bun de sezon, în care a câştigat primul joc din deplasare (la CSU Craiova II, scor 1-0), FCM Alexandria n-a mai reuşit să aducă nici un punct de afară. În runda a 11-a, programată la sfârşitul acestei săptămâni, alexăndrenii joacă pe terenul codaşei CS Mioveni II, echipă aflată pe penultimul loc în serie, cu 6 puncte acumulate. După victoria de sâmbăta trecută, contra vâlcenilor de la Şirineasa, alexăndrenii de la FCM vorbeau destul de optimist despre o victorie în deplasarea la Mioveni, cu toţii arătându-se optimişti că au depăşit perioada mai puţin fastă. “Sperăm să fi depăşit perioada mai puţin reuşită, în care am fost frstraşi de greşelile noastre, implicit am ratat multe puncte în ultima perioadă. Sperăm să fi depăşlit această perioadă şi, după victoria de azi (n.r. cu Şirineasa), să recâştigăm acea unitate a grupului care ne-a lipsit în ultimele jocuri şi să obţinem victoriile pe care le vizăm cu toţii”, a spus antrenorul FCM-ului, Romulus Ciobanu.

Forţat de unele absenţe să improvizeze, antrenorul alexăndrenilor a reuşit să schimbe exact cum era nevoie; fundaşul Alexandru Ştefănescu rămâne în afara terenului întreg sezonul, (a fost operat la genunchi), mijlocaşul Alexandru Cincă a recidivat la antrenamente, iar acum 10 zile Florin Radu s-a accidentat din nou. Pentru următorul joc, de la Mioveni, se speră în revenirea lui Radu în linia de mijloc a FCM-ului, dar mai ales în găsirea celei mai bune soluţii pentru o victorie.

Să punctăm faptul că, din această săptămână jocurile Ligii a 3-a se vor disputa de la pra 14.00 (oră valabilă pentru luna noiembrie), iar jocul de la VâMioveni se va disputa vineri, 4 noiembrie.

Înaintera jocului din etapa a 11-a, FCM Alexandria ocupă locul 6 în clasament cu 14 puncte (-1 la adevăr), în timp ce echipa din Mioveni este pe locul 14, cu 6 puncte (-6 la adevăr).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.