Sport

Liga 3, etapei a 4-a – Înfrângere severă pentru alexăndreni la Tunari

Pe o vreme foarte urâtă, cu vânt, ploaie şi destul de mult frig, vineri s-au disputat jocurile rundei a 4-a în Liga a 3-a, o rundă care a programat prima întâlnire Tunari – Alexandria la nivel divizionar. În faţa câtorva zeci de spectatori, veniţi mai degrabă să-şi vadă copiii, preietenii sau pur şi simplu colegii, jocul dintre cele două formaţii a fost unul modest, în care echipa care a greşit mai puţin, cea din Tunari, s-a impus. Practic, în minutul 8 era 2-0 pentru ilfoveni, după două greşeli defensive ale alexăndrenilor, completate şi de bălţile care au apărut pe teren la prima ploaie după o lună de zile! În minutul 4, un şut centrare ajunge la Popescu, Celic ezită să iasă, mingea se opreşte în baltă şi atacantul gazdelor deschide scorul. La alte patru minute distanţă, un şut cu pământul al lui Spătaru este respins în faţă de acelaşi Celic, mingea pluteşte în balta din faţa porţii, iar fostul alexăndrean Lazăr trimite din 3 metri în poartă. Urmează două ocazii mari ale lui M. Marin pentru FCM, irosite (13 şi 23), dar cea mai clară ocazie o are atacantul Mincu, tot pentru gazde (26). Este momentul în care jucătorii lui Alexandru Gheorghe, ironizaţi de spectatorii gazdelor şi certaţi din tribună de preşedintele Florea Voicilă (antrenorul nu a strigat la nici un jucător din cei cu experienţă, doar cei tineri au fost “ţintele” acestuia), FCM pare să se trezească şi începe să joace altceva. Totuşi, deşi jocul se împinge mereu spre careul lui Neagu, nici o ocazie clară nu se poate remarca.

După reluare, probabil certaţi de antrenor la cabine, alexăndrenii intră decişi în teren; iar prima fază de poartă aduce o mare ocazie pentru Ene, însă în prealabil fusese un penalti clar pentru Bădănoiu, dar centralul s-a făcut că nu vede faultul (47). Totuşi, iureşul alexăndrenilor avea să aducă şi golul, reuşit de acelaşi Bădănoiu, după o minge centrată de Ionuţ Voicilă, pe lângă care  a trecut, singur în faţa porţii goale, şi Floricel (51)! La faza următoare, gazdele au o mare ocazie de gol, după un corner, însă locitura de cap a lui Mincu se opreşte în braţele lui Celic. Iar la jumătatea reprizei secunde (63), arbitrul din Focşani A. Samoilă, rupe echilibrul care se stabilise, acordând gratuit un penalti pentru gazde, la o fază în care Floricel joacă mingea evident, aceasta se opreşte într-o baltă, iar atacantul Mincu se aruncă degeaba în apă! Penaltiul a fost transformat de Giugiumică (a jucat şi la Turris Tr. Măgurele via Bucureşti), astfel că la 3-1 nu s-a mai putut schimba învingătorul.

Singura fază care mai merită atenţia, din final de joc, este accidentarea gravă a lui Marius Urucu, în urma unui contact cu Lazăr (min. 74, ciocnire dup care ambii jucători au ajuns la spital.

– CS Tunari – FCM Alexandria 3-1 (I. Popescu 4, Lazăr 8, Giugiumică 63 / Bădănoiu 51); antrenorul Alexandru Gheorghe a folosit următorii jucători: Celic *, Matache *, Grosu**, Floricel *, Leu *, Ene **, Pencea * (60 Urucu, 74 Ţânţăreanu), M. Marin **, D. Bădănoiu ***, D. Voicilă *, I. Voicilă *.

Rezultatele complete ale etapei a 4-a în seria a 3-a au fost:

– Inter Clinceni – CS Ştefăneşti 1-2 (I. Balauru 82 / C. Negoescu 75, Damaschin 85);
– CS Tunari – FCMAlexandria 3-1

– Viitorul Domneşti – CS Baloteşti 1-0 (G. Radu 90+3)

– CS Afumaţi – Progresul Cernica 3-0 (Robicek 12, Al. Zaharia 24, V. Toma 36);

– ACS Berceni – FC Caracal 0-0

– CS Vişina Nouă Concordia II Chiajna (s-a jucat pe 22.09);

– FC Voluntari – a stat

Clasament

1. ACS Berceni                         4        3        1        0        8-2     10 (4)

2. Viitorul Domneşti                  4        3        0        1        3-2     9 (3)

3. FC Caracal                           4        2        1        1        4-1     7 (1)

4. CS Baloteşti                          4        2        1        1        4-2     7 (1)

5. CS Ştefăneşti                        3        2        0        1        6-4     6 (3)

6. CS Afumaţi                           4        2        0        2        4-4     6 (0)

7. FCMAlexandria                              3        1        1        1        4-3     4 (1).

8. Progresul Cernica                  4        1        1        2        4-6     4 (-2)

9. CS Tunari                             4        1        1        2        3-5     4 (-2)

10.Concordia 2 Chiajna             2        1        0        1        4-3     3 (-3)

11. FC Voluntari                       3        1        0        2        3-5     3 (-2)

12. CS Vişina Nouă                  3        0        1        2        2-5     1 (-2)

13. Inter Clinceni                       4        0        1        3        2-9     1 (-5)

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.