Sport

Liga a 3-a, etapa a 7-a. Derbiul teleormănenilor, Roşiori vs. Alexandria, un meci al orgoliilor!

Unul din cele mai importante meciuri pentru publicul teleormănean în 2016 este considerat cel din această săptămână dintre Sporting Roşiorii de Vede şi FCM Alexandria, partidă

din cadrul etapei a 7-a în seria a 3-a, Liga a 3-a. Meciul orgoliilor în fotbalul teleormănean, disputele Roşiori v. Alexandria au fost pline de pasiuni, de ambiţii şi, de multe ori, din aceste stări de spirit au rezultat jocuri foarte spectaculoase, cu evenimente interesante. Ultima întâlnire la nivel divizionar între echipele din Roşiori şi Alexandria datează din primăvara anului 2007, joc încheiat la egalitate 0-0, iar prima întâlnire între Sporting Roşiori şi FCM Alexandria a avut loc în Liga a 4-a, în toamna anului  2008, şi s-a încheiat cu victoria alexăndrenilor, scor 3-1 (în acel sezon, FCM, echipă înfiinţată în vara anului 2007, a câştigat campionatul judeţean, iar Sporting Roşiorii de Vede era nou-înfiinţată, în vara anului 2008). De atunci, cele două echipe care acum joacă în Liga a 3-a s-au mai întâlnit doar în campionatul judeţean al Ligii a 4-a (în 2014, roşiorenii au câştigat campionatul Ligii a 4-a în faţa FCM-ului şi avea să promoveze în Liga a 3-a) şi în Cupa României, însă cel mai important joc este, întotdeauna, cel care urmează. În data de 15 octombrie, de la ora 15.00, Sporting Roşiori (antrenor Cristi Negru) şi FCM Alexandria (antrenor Romulus Ciobanu) joacă unul din meciurile tari ale acestui sezon, pe Municipalul roşiorean.

“Avem tot lotul valid, nu sunt suspendaţi iar starea de spirit a echipei este una bună. Vom intra de vineri în cantonament şi sperăm să-i aducem pe băieţi la o stare de spirit cât mai bună la ora jocului”, a sous preşedintele clubului  Sporting Roşiori, Paul Mara. Acesta a ţinut să puncteze faptul că echipa roşioreană are un mic handicap înaintea jocului de sâmbătă, deoarece roşiorenii vin după trei săptămâni de pauză, însă lotul a arătat un tonus bun în ultima perioadă. De partea cealaltă, antrenorul FCM-ului, Romulus Ciobanu a punctat faptul că nu sunt jucători suspendaţi, dar cei doi jucători accidentaţi anterior (Ştefănescu şi Cincă) rămân în afara lotului de jucători.  “Suntem concentraţi, cu toţii suntem conştienţi că urmează o perioadă dificilă, vom, avea trei jocuri în şapte zile şi trebuie să le depăşim cu bine. Vor juca cei mai în formă jucători!”, a spus Romulus Ciobanu, conştient că orgoliile locale îşi vor pune amprenta asupra prestaţiei echipelor în teren. Să mai punctăm că, chiar dacă până la apariţia acestor rânduri nu s-a anunţat brigada de arbitri, gazdele au solicitat, printr-un memoriu la CCA, delegarea unor arbitri de nivel superior. Iar sâmbătă după-amiază, toată lumea aşteaptă un fotbal cât mai spectaculos, care să facă cinste echipelor teleormănene divizionare.

 

Programul complet al jocurilor etapei a 7-a în seria a 3-a, Liga a 3-a:

* vineri, 14 octombrie, ora 15.00

– Atletic Bradu (AG) – Concordia Chiajna 2 (IF) (obs: Gherghe Alexandru – BV);

– CS Mioveni 2 (AG) – SCM Piteşti (AG) (obs. Vasile Blagoe – MH);

– ACS Şirineasa (VL) – FC Aninoasa (DB) (obs. Marin Iancu – IL);

– ACSO Filiaşi (DJ) – CS Podari (DJ) (obs. Marian Cătănescu – GJ);

* sâmbătă, 15 octombrie, ora 15.00

– Urban Titu (DB) – CSU Craiova 2 (DJ) (obs. Florentin Barbu – GR);

– FC Voluntari 2 – stă;

– CSM Flacăra Moreni (DB) –  Steaua Bucureşti 2 (obs. Aurelian Dumitru – CL);

– Sporting Roşiorii de Vede – FCM Alexandria (TR) (obs. Cătălin Cuşcă – Alexandria).

 

2 Comments

  1. Gheorghe&Vladulescu=2 secaturi ordinare, au lins talpi pe la Lisandria.

  2. In tribune vor fi si doi tradatori ai footbalului rosiorean, Gabie Puscarie si Sandel cel cu creierul chel!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.