Sport

Liga 1 fotbal feminin. Universitatea Alexandria rămâne lider în clasament

Serie impresionantă pentru Universitatea Alexandria în acest sezon al Ligii 1 de fotbal feminin, în care a acumulat deja şase victorii în tot atâtea jocuri. Înaintea ultimului meci din turul de campionat, echipa alexăndreană, pregătită de Călin Pistolea, a avut o deplasare obositoare şi destul de dificilă, pe terenul ultimei clasate în serie, CSM Paşcani. În jocul respectiv, disputat pe o vreme foarte rece, cu vânt puternic şi o ploaie care a căzut pe tot parcursul jocului, alexăndrencele n-au lăsat prea multe şanse adversarelor şi în final au câştigat cu 2-0. Alexăndrencele au început foarte bine jocul, au deschis scorul repede, prin Iorgoni, şi-au majorat diferenţa până la pauză, însă în partea secundă n-au mai reuşit să marcheze. În final a fost o victorie meritată, chiar dacă n-a fost un rezultat prea sever, iar Universitatea alexandria rămâne pe locul 1 în clasamentul seriei I, Liga 1 de fotbal feminin.

“Consider că a fost un joc pe care l-am controlat în totalitate, chiar dacă am câştigat doar cu două goluri diferenţă. Vremea rece, vântul şi ploaia şi-au pus amprenta asupra evoluţiei echipei, iar acest lucru s-a văzut mai ales în repriza secundă, când fetele nu s-au mai putut concentra pentru a înscrie. Totuşi, golurile din prima repriză, marcate de Iulia Iorgovi, în debutul jocului, şi de Maria Sima, înainte de pauză, au fost suficiente pentru a ne aduce o victorie, încă o dată o spun, meritată. Însă, pentru ultimele două jocuri ale sezonului, contra echipei Selena Constanţa,unul în Cupă, celălalt în campionat, sperăm să ne concentrăm mai mult şi să nu mai apară astfel de prestaţii oscilante în jocul nostru”, a spus antrenorul echipei Universitatea Alexandria.

– CSM Paşcani – Universitatea Alexandria 2-0; pentru Universitatea, antrenorul Călin Pistolea a mizat pe următoarele jucătoare: Diana Roşu (Georgiana Seceanu 46), Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Ştefania Ivan (Andrada Achim 68), Iulia Iorgoni, Iulia Săvescu, Otilia Durlă, Denisa Geaptar, Maria Sima, Silvia Necula.

Rezultatele complete ale etapei a 7-a în seria I, Liga 1 de fotbal feminin:

– Armonia Dolheşti – Real Craiova 7-0;

– Universitatea Galaţi – Măgura Bacău 1-1;

– CSM Paşcani – Universitatea Alexandria 0-2;

– Selena ŞN Constanţa – FCM Viitorul Reghin 4-1.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.