Politic

Liderii PNL Teleorman nu iau în calcul demisia

PNLIoan DUMITRESCU

În ciuda faptului că în Partidul Naţional Liberal se vorbeşte tot mai mult despre demisiile echipelor de conducători din organizaţiile judeţene şi locale, în urma catastrofei de la alegerile locale din 5 iunie 2016, preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman a PNL, Eugen Pîrvulescu, nici nu ia în calcul o demisie. Eugen Pîrvulescu susţine că la Biroul Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal, copreşedintele Vasile Blaga a felicitat trei judeţe pentru scorul obţinut, printre care şi Teleormanul. Pîrvulescu a declarat că judeţul Teleorman a obţinut 31,5% la alegerile locale, ceea ce în accepţia sa este un scor de apreciat,

ca atare, nu ia în calcul o eventuală demisie din funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Teleorman al PNL, considerând că scorul obţinut este încă unul bun. În ce-l priveşte pe preşedintele Organizaţiei municipale Alexandria a PNL-ului, Florin Titirişcă, perdantul de la alegerile locale în faţa social-democratului Victor Drăguşin, Eugen Pîrvulescu a declarat: „Nu ştiu ce are Titirişcă în cap”, ceea ce lasă să se înţeleagă că în PNL nu ştie stânga ce face dreapta, în ciuda faptului că o mână spală pe alta, şi nici dacă este nevoie sau nu de demisia lui Florin Titirişcă.

6 Comments

 1. A fi conducator d e partid i snseamna sa fii un bun
  coleg cu membrii tai,chiar daca sunt critici cu
  rezultatele tale si a echipei ce o ai ,,,,,,,
  V-am cerut ca si celor de la centru,la toți
  DEMISIA !
  e un punct de vedere sunteți toți vinovați ca v-ați batut
  joc de sacrificiul din Decembrie 1989,pentru ca:
  ATI iNROSIT ROMANIA !
  Uitați-va pe harta,,,,,,,,nu aveți nici o parere ?nu aveți
  nici o vina,ce partid de dreapta sunteți ?mai puneți si
  trepadusii politici sa scrie sub anonimat ca la usa cortului,inca
  odata ,,,,,,,va cer la toți,,,,,,DEMISIA,,,,,,

 2. Dar ce inseamna ‘se vorbeste’ ca doar Barbu a venit cu afirmatia idioata. Apropo, el unde a fost in campanie, la Suhaia unde i-a candidat sotia? Lui de ce nu-i cereti demisia baietii?

 3. In comditiile in care teleormanul a fost intotdeauna rosu iar presedintele iohannis, impreuna cu fratele lui ciolos au tras in ultimul hal imaginea pnl-ului in jos, 31.5% este un scor remarcabil.

 4. Votant fraier

  Da-til afara pe mosenaeagul senil Sandu ILISEXU, este de rasul koorului, o fosila toxica, o rahat intepenit, pute in draci, este efectiv dezaxat de rautate, tataia!

 5. Iordache

  25% in Alexandria chiar este un procent urias, avand in vedere oamenii cu care s-au prezentat si sefii echipei: Titirisca si Parvulescu…

 6. Bratianu

  Ce fata de valutist ordinar are Titirisca si de cretin aboslut Parvulescu!!!!!La salubritate mai cacanarilor, acolo este locul vostru!!!La vidanja….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.