Economie

Licitația privind rețeaua de alimentare cu apă de la Drăgănești de Vede naște, în continuare, suspiciuni

Pe 8 octombrie 2018, ofertanții pentru licitația de la Drăgănești de Vede privind rețeaua de alimentare cu apă au participat la deschiderea plicurilor cu oferta tehnică, “probă” eliminatorie.

Dacă în numerele trecute ale publicației noastre atrăgeam atenția asupra moralității procedurii simplificate a licitației, sarabanda neclarităților continuă. După ce s-au deschis plicurile cu oferta tehnică, s-a trecut la verificarea documentelor după opisul depus de ofertanți, fără însă ca, la final, să se întocmească un proces-verbal cu documentele existente sau lipsă, proces-verbal care era obligatoriu, chiar și pe legea veche a licitațiilor. Or, în cazul de față, deși s-au trecut în revistă absolut toate documentele prevăzute, comisia a formulat o adresă către participanții la licitație în care se menționează faptul că s-au deschis plicurile cu oferta tehnică, însă urmează a fi analizate. Acest fapt creează suspiciunea rezonabilă că dintr-un plic poate fi extras un document, ceea ce duce la eliminarea unui concurent, ori poate fi adăugat un document lipsă inițial, ceea ce l-ar păstra în cursă. Întrebarea este “De ce nu s-a întocmit acel banal proces-verbal?”.

Să aibă legătură cu faptul că unul dintre participanți ar avea recomandare de la un important personaj politic de la București? Ori cu faptul că unul dintre membrii comisiei de licitație ar fi plecat cu aceeași mașină cu unul dintre ofertanți?

2 Comments

  1. Mafiotul sef la aceste licitatii este PIRI-GRECUL, ce detine discoteca bordel din paduce.

  2. Episodul 2 din 5

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.