Eveniment

Liceul Teoretic Zimnicea s-a mutat în casă nouă

Elevii Liceului Teoretic Zimnicea vor beneficia, începând cu acest an școlar, de un campus modern, utilat și dotat în care să-și desfășoare procesul de învățământ la standarde europene. Liceul Teoretic Zimnicea s-a mutat într-un campus școlar nou, iar locația și-a deschis porțile pentru liceeni luni, 9 septembrie, odată cu festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Prin realizarea obiectivului de investiții se rezolvă o problemă cu care Liceul Teoretic Zimnicea se confruntă de mulți ani, în condițiile în care vechea clădire, construită de guvernul elvețian după cutremurul din 1977, ieșise de mult din uz.

Noul campus dispune de 24 de săli de clasă, ateliere moderne și o sală de sport spațioasă, dotată cu vestiare și grupuri sanitare. De asemenea, sediul nou al liceului va beneficia și de o centrală termică.

Investiția, începută încă din anul 2007, prin finanțare de la Ministerul Educației, a fost realizată de Compania Națională de Investiții și s-a ridicat la circa 10 milioane de lei, în timp ce costul utilităților, în sumă de aproximativ 2 milioane de lei, a fost susținut de Primăria Zimnicea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.