Politic

Liberalul Eugen Pîrvulescu, ales secretar al Senatului și în această sesiune parlamentară

Și în această nouă sesiune parlamentară, senatorul liberal de Teleorman Eugen Pîrvulescu a fost reales în funcția de secretar în Biroul Permanent al Senatului României. Deși au existat câteva voci care ar fi băgat și mâna-n foc atunci când susțineau că președintele liberalilor teleormăneni nu va mai fi reconfirmat pe funcția din Parlament, votul de joi, 1 septembrie, a contrazis toate aceste speculații, Eugen Pîrvulescu având susținerea atât din partea conducerii centrale a partidului, cât și a colegilor parlamentari. Astfel că, din conducerea Senatului formată din președinte, patru vicepreședinți, patru chestori și patru secretari, face parte, din nou, și președintele liberalilor din Teleorman.

De altfel, acesta a postat un mesaj de mulțumire pentru votul de încredere, imediat după realegerea din Parlament: “Astăzi, la începutul noii sesiuni parlamentare, colegii au decis să îmi acorde un nou vot de încredere pentru funcția de Secretar în Biroul Permanent al Senatului.

Le mulțumesc și pe această cale premierului Nicolae Ionel Ciucă, secretarului general al Partidului Național Liberal, Lucian Bode și tuturor colegilor senatori care m-au susținut.

Îi asigur pe toți cei care au avut încredere în mine că îmi voi îndeplini obligațiile cu aceeași seriozitate ca până acum”, a transmis senatorul de Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.