Politic

Liberalul Dan Popescu a fost uns şef peste Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti

Dan Popescu, secretarul general al PNL Teleorman și unul dintre oamenii vechi ai partidului, a preluat conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, una dintre cele şapte direcţii regionale din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, ce îşi desfăşoară activitatea în judetele Ilfov, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Giurgiu şi parţial în Ialomiţa şi Călăraşi.

Numirea liberalului teleormănean nu este nici pe departe o surpriză, având în vedere că Dan Popescu are o vastă experiență în domeniu. De altfel, liberalul a mai ocupat, pentru câteva luni funcția de director adjunct al DRDP București în anul 2015, în timpul guvernării tehnocrate.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti administrează o reţea de 2585 km drumuri naţionale, dintre care 788 km trasee de drumuri europene. D.R.D.P. Bucureşti întreţine poduri, pasaje şi viaducte în lungime totală de 26144 ml şi 1227 ml tuneluri. În administrarea Regionalei Bucureşti se află şi Autostrada Bucureşti – Piteşti, însumând 94.465 km, precum şi sectoarele de început ale arterelor rutiere cu originea în centrul Capitalei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.