Politic

Liberalii teleormăneni şi-au stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare

În organizaţia judeţeană a PNL Teleorman s-a definitivat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, astfel că, deşi termenul limită de depunere a candidaturilor este 27 octombrie, liberalii teleormăneni şi-au stabilit reprezentanţii cu care vor intra în cursa electorală pentru cele cinci mandate de deputat şi două de senator ce revin judeţului Teleorman.
Atsfel, lista de candidaturi pentru Senat va fi deschisă de preşedintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, în timp ce locul doi va reveni consilierului judeţean Maria Stoian. Locul trei de pe lista de candidaturi pentru camera superioară a Parlamentului este ocupat de consilierul judeţean Marin Ţole, iar locul patru revine primarului comunei Viişoara, Tiberiu Neamu.
În ceea ce priveşte lista de candidaturi pentru Camera Deputaţilor, aceasta va fi deschisă de Mara Calista, fosta consilieră a Alinei Gorghiu în perioada în care şefa PNL a ocupat funcţia de vicepreşedinte a camerei inferioare a Legislativului şi consilieră a premierului Dacian Cioloş în prezent, urmând ca locul doi să fie ocupat de Mihai Murar, consilier superior în cadrul AJOFM Teleorman. Locul trei de pe lista de candidaturi a liberalilor va fi ocupat de Mihail Cojocaru, primarul comunei Botoroaga, iar locul patru va reveni unui alt fost democrat-liberal, respectiv consilierului judeţean Cătălin Burcescu. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. bitin nicolae

    o sa faca un mare „rahat” murar la alegerile astea!
    un hot , un betivan si un curvar

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.