Politic

Liberalii teleormăneni şi-au lansat candidaţii la parlamentare

pnl-7Luni, 14 noiembrie, liberalii teleormăneni şi-au lansat candidaţii la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, în prezenţa preşedintelui PNL Alina Gorghiu. La evenimentul ce a avut loc în aula Facultăţii de Ştiinţe şi Inginerie Alexandria din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte, au luat parte primarii liberali din judeţ, consilierii judeţeni şi locali, reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret, femei şi pensionari, dar şi invitaţi de la centru, respectiv senatorul PNL Ben – Oni Ardelean, dar şi deputatul PNL Mihai Voicu.

În cadrul întâlnirii au fost prezentaţi candidaţii cu care liberalii teleormăneni vin în faţa electoratului pe 11 decembrie pentru a-i cere votul de încredere. Astfel, lista de candidaturi pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Daniela Mara Calista, fosta consilieră a Alinei Gorghiu în perioada în care şefa PNL a ocupat funcţia de vicepreşedinte a camerei inferioare a Legislativului şi, de asemenea, consilieră a premierului Dacian Cioloş, funcţie din care şi-a dat demisia pentru a candida la parlamentare, urmată de Mihai Murar, consilier superior în cadrul AJOFM Teleorman. Locul trei de pe lista de candidaturi a liberalilor este ocupat de Mihail Cojocaru, primarul comunei Botoroaga, iar locul patru îi revine consilierului judeţean Cătălin Burcescu.

În ceea ce priveşte lista de candidaturi pentru Senat, aceasta este deschisă de preşedintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, în timp ce locul doi îi revine consilierului judeţean Maria Stoian. Locul trei de pe lista de candidaturi pentru camera superioară a Parlamentului este ocupat de consilierul judeţean Marin Ţole, iar locul patru revine primarului comunei Viişoara, Tiberiu Neamu. (Violeta Mocanu)

4 Comments

 1. In poza, Gorghiu facuse bot de pitipoanca de Facebook…

 2. Incredibil cum vine Mara Calista si ne cere voturile dupa ce ieri ne-a facut analfabeti! Cum sa votezi asa ceva?!

 3. ochiul si timpanul

  PNL au venit de la centru o ceturista cu ibovnicul ei Mihai Voicu ;ti-e lehamite . asa partid asa conducatori. PNL si PSD aceeasi mizerie . PSD partidul lui Gagamita zis si GOGOI Butelie cu retard mintal . Gogoi (-tatane-su e medic ) chiar nu vezi boala ?

 4. Judetul Teleorman este reprezentat la alegerile parlamentare
  din partea PNL,de catre NECUNOSCUTI ,,,,,asta o sa ajute masiv
  PSD sa obțina cele mai multe dregatorii in parlament,asta inseamna
  ca judetul se inroseste intensiar saracia se gaseste la ea acasa
  fara dsa aibe nici o sansa de revenire in nivelul de trai al populatoei
  sa ramanem ani buni de acum inaimte polul saraciei europene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.