Politic

Liberalii teleormăneni se mobilizează „în perspectiva bătăliilor politice viitoare”

Atragerea oamenilor „dinamici, competenți, profesioniști în domeniile lor” în rândurile partidului și formarea unor „echipe de negociatori” care să negocieze susținerea unui singur candidat al dreptei în alegeri sunt cele două rezoluții adoptate de liberalii teleormăneni în cadrul ședinței Colegiului Director Județean al PNL, reunit în joi, 11 octombrie.

Cele două rezoluții au fost adoptate „în perspectiva bătăliilor politice viitoare”, se arată într-o postare pe facebook a echipei liberale din județ.

Prima rezoluție, „Porți deschise”, vizează deschiderea partidului pentru oameni dinamici, competenți, profesioniști recunoscuți în domeniile lor, susțin liberalii din Teleorman.

„Pornind de la desele acuzații aduse actualei clase politice de scădere vertiginoasă a calității ei, în sensul deprofesionalizării partidelor, PNL Teleorman oferă în acest moment posibilitatea tuturor celor care își manifestă public nemulțumirea și care cred în valorile și principiile liberalismului să intre în arena politicii și să aducă plusvaloarea de care e nevoie. Persoanele care dețin expertiză într-un anumit domeniu au oportunitatea de a se implica în viața de partid, liberalii manifestând deschidere totală la idei, proiecte, soluții care vin din zona specialiștilor din varii domenii”, se mai arată în postarea de pe pagina de facebook a PNL Teleorman.

În ceea ce privește cea de-a doua rezoluție, aceasta prevede formarea la nivelul organizațiilor locale de echipe de negociatori, care să demareze negocieri cu celelalte partide de dreapta pentru susținerea unui singur candidat, cel al PNL, împotriva administrațiilor locale ale PSD.

„Facem orice compromis politic pentru a prelua primăriile din mâna PSD”, precizează reprezentanții PNL Teleorman, care susțin că, prin adoptarea celor două rezoluții, liberalii teleormăneni declanșează mobilizarea generală a organizațiilor „pentru un război de care pe care cu PSD-ul”.

2 Comments

  1. In Teleorman s-au adunat toti neavenitii si pierde-vara in PNL. Cum sa mai votam asa ceva? Nu stiu decat sa injure si sa denigreze…

  2. ce sa faca sa se uite cum conducrea pnl jud coceteaza cu psd

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.