Politic

Liberalii teleormăneni, prezenţi la validarea lui Dacian Cioloş drept candidatul PNL pentru funcţia de premier

15 liberali teleormăneni, printre care şi candidaţii organizaţiei judeţene a PNL pentru alegerile parlamentare, vor lua parte la şedinţa Consiliului Naţional al PNL de miercuri, 2 noiembrie, în cadrul căreia premierul Dacian Cioloş va fi validat drept varianta de prim-ministru al formaţiuniii politice, în cazul în care partidul va forma o majoritate parlamentară după 11 decembrie şi va prelua guvernarea.

Potrivit preşedintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, în cadrul întâlnirii premierul Dacian Cioloş îşi va prezenta Platforma România100.

Dacian Cioloş a acceptat luni, 24 octombrie, propunerea PNL de a fi premierul care va conduce viitorul guvern în cazul în care liberalii vor obţine majoritatea după alegerile parlamentare din decembrie. De asemenea, Biroul Politic Naţional a validat deja, pe 24 octombrie, cu unanimitate de voturi, ca Dacian Cioloş să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, după alegerile parlamentare din decembrie. (Violeta Mocanu)

4 Comments

  1. Va fi mega esec pentru PNL, vor ajunge sa lupte cu mini partide ca PMP, PRU, UDMR!!

  2. Hoti mincinosi! Asta sunteti! De aceea va este partidul in degringolada!

  3. Joe Limonada

    Sandu ILISEXCU este o persoana fara discernamant…Un dobitoc hodorog ce trebuie urgent internat!

  4. a facut parte din delegatie si ILIESCU -par negru VOPSIT ? Acest individ de 65 ani isi vopseste parul sa para mai tanar precum cocotele de mahala ori ca femeile de pe centura . cu aceste rasuri si pacearasuri vor liberalii sa castige voturi ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.