Politic

Liberalii teleormăneni n-au decis pe cine vor susţine la Congresul de pe 17 iunie

Colegiul Permanent Judeţean, for de decizie din care fac parte membrii Biroului Permanent Judeţean, dar şi preşedinţii organizaţiilor locale ale liberalilor, se va întruni în perioada următoare pentru a lua o decizie, prin vot, în privinţa candidatului pe care organizaţia PNL Teleorman îl va susţine la Congresul de pe 17 iunie, susţine secretarul general al PNL Teleorman Dan Popescu.

Liberalii teleormăneni au aşteaptat depunerea oficială a candidaturilor şi moţiunilor aspiranţilor la prima funcţie din PNL, termenul limită fiind 15 mai, ulterior urmând să ia şi o decizie în ceea ce priveşte susţinerea unuia dintre candidaţii la preşedinţia PNL.

De asemenea, a mai precizat Dan Popescu, delegaţia organizaţiei din judeţ a liberalilor la Congresul în cadrul căruia va fi aleasă noua conducerea a partidului va fi formată din 95 de delegaţi aleşi şi 9 delegaţi de drept, printre care parlamentarii de Teleorman, preşedinţii organizaţiilor de tineret, femei şi pensionari, dar şi membrii Biroului Permanent Naţional. Printre delegaţii de drept ai PNL Teleorman este şi fostul preşedinte PNL şi fostul senator de Teleorman Crin Antonescu.

Deşi organizaţia din Teleorman a liberalilor nu a luat o decizie oficială în privinţa susţinerii unuia dintre candidaţii la şefia PNL, deputatul PNL Mara Calista şi-a declarat susţinerea pentru candidatura liberalului Ludovic Orban. De asemenea, tânăra liberală a fost alături de Ludovic Orban, atât la întâlnirea acestuia cu susţinătorii săi din partid, de la Palatul Parlamentului, cât şi la depunerea oficială a candidaturii şi moţiunii, la sediul partidului. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.