Politic

Liberalii teleormăneni au validat 73 de candidaturi din 97 / Cele mai importante: Haralambie Epure la Primăria Alexandria, Marin Țole la Consiliul Județean

Astăzi, în conferință de presă, liberalii teleormăneni au anunțat că au validat mare parte dintre candidaturile pentru alegerile locale ce vor avea loc în 9 iunie. Daniel Constantin, președintele interimar al PNL Teleorman, flancat de greii partidului, precum parlamentarii Eugen Pîrvulescu, Maria Stoian, Costel Barbu, consilierii județeni Florin Titirișcă și Adrian Florescu, consilierul local Gabriel Bulumac, Vera Mitran, Cornel Gogan și Gabriel Crîngeneanu, a anunțat deciziile luate în forurile de conducere ale filialei județene.

Astfel, președintele PNL Teleorman a declarat că astăzi au avut ședința BPJ, urmată de o ședință a Colegiului Director al PNL Teleorman, în care au fost aprobate și validate 73 de candidaturi din 97, urmând ca săptămâna viitoare să se definitiveze toate candidaturile.

În conferința de presă de astăzi au fost prezentați candidații pentru funcțiile cu miza cea mai mare, respectiv Haralambie Epure pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, Alexandria, și Marin Țole pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Vorbind despre cei doi candidați, Daniel Constantin a apreciat că și-au asumat o misiune foarte importantă, dar, în același timp, sunt două persoane care se califică foarte bine pentru lupta electorală, cu CV-uri impresionante care au la bază cariere profesionale remarcabile.

Haralambie Epure, cel care se va confrunta electoral cu actualul primar al municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, a declarat că este onorat de încrederea colegilor săi și și-a exprimat convingerea că lucrurile se vor schimba în Alexandria, argumentând prin faptul că există un grad de nemulțumire foarte mare printre locuitorii municipiului, iar „noi va trebui să reparăm ce a stricat domnul primar Drăgușin”.

De asemenea, acesta a reiterat că-și dorește foarte mult ca tinerii să nu mai plece spre alte zone ale țării sau din afara ei și că, împreună cu echipa liberală, va căuta cele mai potrivite soluții astfel încât Alexandria să devină atractivă pentru tineri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.