Politic

Liberalii şi-au stabilit candidaţii pentru municipiile şi oraşele din judeţ. Daniel Fierăscu, validat de CJEX pentru Primăria Roşiori

Daniel FierascuDupă ce au reuşit să desemneze candidaţii pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ şi Primăria Turnu Măgurele, dar şi pentru oraşul Zimnicea, pentru Primăria Roşiorii de Vede, dreapta teleormăneană a oscilat un timp între Daniel Fierăscu şi Constantin Berechet. În sondajul derulat de liberali în municipiul Roşiorii de Vede, democrat-liberalul a fost cotat cu 32%, în timp ce contracandidatul său, Constantin Berechet, a fost cotat cu 35%.

În cele din urmă, lucrurile au fost tranşate în favoarea celui dintâi, în cadrul ultimei şedinţe CJEX, când liberalii teleormăneni au decis că cea mai bună variantă pentru Primăria de la Roşiori este Daniel Fierăscu, mai ales în contextul în care acesta a mai ocupat prima funcţie din administraţia locală timp de două mandate, între anii 2000 şi 2004 şi între anii 2004 şi 2008.

De asemenea, Daniel Fierăscu va prelua şefia organizaţiei liberale de la Roşiorii de Vede şi îşi va asuma organizarea scrutinului de pe 5 iunie în municipiu.

Totodată, după retragerea candidaturii deputatului PNL Lucian Militaru, dreapta teleormăneană urmează să-l valideze pe Adrian Garabet pentru a-l arunca în cursa electorală pentru prima funcţie aleasă din administraţia locală de la Videle. (Violeta Mocanu)

7 Comments

 1. silistea GLUMESTI

  iar in timpul asta ILIESCU- bordel joaca Isaia dantuieste dimpreuna cu metresa si-si boteaza pruncul la frageda varsta de 65 ani. Slugile lui prea plecate si colaboratorii la mangleala sunt alaturi de aceasta gioarsa liberala cu trupul si banii lor din HOTII. Sa va stea in gat sarmaua de la Mon jardin .Te pomenesti c-o fi si seful militienilor din Rusii de V.la bairam.

 2. Oaka din Primarie

  Oamenii muncii din uzine si de pe ogoare, au primit cu satisfactie vestea candidaturii HOTULUI LOCAL! Alaturi de tovarasa sa de viata, mama ciorditoare si distina om de nestiinta, EL-Aurul, Soarele, Lumina, este candidatul tiganilor degizati in liberali!!!Ura!Ura!Ura!Votati-l ca in ramanem in poponeata goala toti!

 3. Muncitorul

  Groaznic, rusions, penibil!Infractorul acesta crede ca mai pacaleste pe cineva????Sunt notorii hotiile, relele si dezastrul financiar la nivel de municipu, provocate de stricatorul acesta!vedeti ce se intampla, daca fratia penela, Amariei, a luat spaga si l-a lasat liber pe infractor!?Nesimtire si tupe fara margini la acest gunoi.

 4. Salad Box

  Fierarescu este un jeg uman!Un hot si un escroc de cea mai josa speta, are o singura tinta, inavutirea personala.A mai fost desemnat candidat P.N.L., in 2000, dar liberalii din Rosiori fiind o adunatura de jeguri si cretinoizi (reprezentativ Manea-Birlic-paznicul alcoolist), uita ca atunci, in 2 saptamani de la desemnare, Fierarescu-Mangalita, a trecut la P.S.D.!!!!!!!!!

 5. Fierascule esti un hot aservit hotului adventist Parvulescu!

 6. Nu mai scrieti după minciunile lui Fierescu ! El a fost primar doar între 2000 și 2004. Din 2004 a fost vice , la usa primarului Nutu care nu i-a dat nicio atributie de frica sa nu dea parcul central la tigani

 7. Carabet sa nu faca jocurile pentru Militaru..daca e baiat destept sa se delimiteze de Militaru,are prima sansa in alegeri..daca ramane alaturi de Militaru…pierde sigur!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.