Politic

Liberalii și-au lansat candidatul la Primăria Bogdana – Marius Soreață

Astăzi a avut loc evenimentul de lansare a candidaturii pentru Primăria Bogdana a liberalului Marius Soreață, în prezența mai multor lideri ai filialei județene a Partidului Național Liberal Teleorman, printre care Daniel Constantin – președinte, Haralambie Epure – prefect de Teleorman și candidat la Primăria municipiului Alexandria, senatorul Eugen Pîrvulescu, deputații Maria Stoian și Costel Barbu, mai mulți primari de comune din Teleorman.

În discursurile susținute, liberalii au accentuat nevoia stringentă de schimbare la nivelul multor localități din județ, prefectul de Teleorman venind în acest sens cu exemplul propriu: pleacă de la conducerea Prefecturii Teleorman pentru a candida și a câștiga funcția de primar al municipiului Alexandria.

De asemenea, și pe rețelele de socializare, Haralambie Epure a postat mesajul său de susținere pentru Marius Soreață, candidatul PNL la Primăria comunei Bogdana: “Mult succes candidatului PNL pentru Primăria comunei Bogdana, Marius Soreață, alături de care am fost astăzi la evenimentul de lansare oficială în cursa electorală care se apropie.

Sunt convins că locuitorii comunei îi vor arăta susținerea necesară în demersurile de dezvoltare a localității și de îmbunătățire a nivelului de trai.

Proiectele de investiții de care comuna Bogdana are atâta nevoie sunt pe agenda de priorități a candidatului PNL Marius Soreață și sunt fundamentate pe necesitățile reale ale cetățenilor”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.