Politic

Liberalii scot aşii din mânecă – Claudia Almăjanu se pregăteşte pentru politica la nivel înalt

DSCF1038Pentru opinia publică este cunoscut deja faptul că Marin Almăjanu, preşedintele de drept al PNL Teleorman, este ţinut departe de viaţa politică de o bună bucată de timp, din cauza unor probleme medicale. Totodată, este cunoscut şi faptul că mâna dreaptă a acestuia, prim-vicepreşedintele PNL Eugen Pîrvulescu este cel care a preluat frâiele partidului, chiar cu girul conducerii de la Centru.

Ce nu este cunoscut încă opiniei publice este faptul că, mai mult pe la Centru decât prin rândul teleormănenilor, liberalii discută intens despre implicarea Claudiei Almăjanu, fiica deputatului Marin Almăjanu, în viaţa politică din judeţ, în perioada următoare. Mai mult, se discută deja că aceasta urmează să vină la conducerea organizaţiei din Alexandria a vechilor liberali şi că, la alegerile generale de anul viitor, va candida pe un loc eligibil pentru un mandat de deputat.

Nu se ştie încă în ce măsură discuţiile se vor concretiza, cert este că, la evenimentele liberalilor din ultima perioadă, începând cu aniversarea celor 140 de ani de la înfiinţarea PNL, Claudia Almăjanu a bifat prezenţa mai de fiecare dată.

Mai mult, Claudia Almăjanu s-ar încadra perfect în proiectul liberalilor care are ca scop atragerea elitelor locale pentru a le arunca în lupta electorală de anul viitor. (Violeta Mocanu)

7 Comments

 1. zici ca e barbat…EBA e frumoasa!

 2. bunicu@marin

  Urmeaza episodul 2 din filmul topii si toapele vor cu orice pret un fotoliu sau ….un pat de spital Sper sa nu I mai pacaleasca si de asta data pe teleormaneni.Ar fi culmea.Dau luat lectii de dresaj, nu de politica cei din familia Addams.

 3. observator

  Da,ca in arbitraj,majoritatea arbitrilor si-au indrumat progeniturle sa-i urmeze. Unii au reusit altii si-au facut parintii de ras,dar in politica este mai simplu,mai mult nu vreau sa comentez,oricum va recomand sa reflectati asupra comentariului lui Tudor P!

 4. In poza asta sunt multi patroni si latifundiari. Doamne fereste sa ajunga astia la putere si sa inceapa sa isi ceara ‘drepturile’!

 5. Dupa ce a rupt cluburile din Bicuresti, vine sa ii salveze pe pnl-isti ;))

 6. Elena Basesco

  Unde putea sa apara o nouă EBA decât in Teleorman?Bine ca nu sunt europarlamentare anul viitor.Oare ce zic oamenii din PNL care au tras pentru partid ani de zile?Punct si de la capăt,nu-i asa?

 7. doamne unde am ajuns sa da functiile politice pe dinastii pentru 200de ani, auzi almajanu a lasat cu limba sa-i duca mai departe “opera” fica-sa speram fara naravrile lui. ceausescu a avut mai multa decenta. votati-i popor de tampiti!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.