Politic

Liberalii nu se grăbesc să-l înlocuiască pe George Drăghici în Consiliul Local

După numai două săptămâni de la validarea mandatului de consilier local şi depunerea jurământului, George Drăghici, cel care a deschis, de altfel, lista de candidaturi a liberalilor alexăndreni la alegerile locale, şi-a anunţat demisia din Consiliul Local Alexandria.

“Astăzi am renunţat la funcţia deţinută în Consiliul Local Alexandria ca un gest de asumare a eşecului înregistrat de PNL Alexandria la alegerile din 5 iunie 2016. Îmi exprim regretul faţă de alexăndrenii care au votat PNL pentru faptul că nu voi mai putea să le sprijin doleanţele, dar îmi exprim încrederea că vor găsi un sprijin în supleantul care va ocupa funcţia de consilier local, în urma demisiei mele”, a scris George Drăghici în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Alexandria, de miercuri, 13 iulie, consilierii lcoali au luat act de demisia liberalului George Drăghici, în acest sens fiind pus pe ordinea de zi şi un proiect de hotărâre privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier al acestuia.

După şedinţa de pe 13 iulie, Consiliul Local Alexandria s-a mai întrunit, în şedinţă extraordinară de această dată, şi vineri, 29 iulie, fără ca pe ordinea de zi să fie trecut vreun proiect de hotărâre referitor la validarea unui alt liberal de pe lista de candidaturi a liberalilor la alegerile locale de pe 5 iunie, în locul lăsat liber de George Drăghici în Consiliul Local. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Mai bine zis, scriem si noi sa ne aflam in treaba!

  2. din categoria scriem sa ne aflam in treaba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.