Politic

Liberalii lansează candidaţii la “funcţia de primar în municipiul reşedinţă de judeţ Alexandria şi municipiul Turnu Măgurele”

DSCF1008Liderii PNL Teleorman susţin, de o bună bucată de vreme, că sondajele de opinie vor fi cele care vor da candidaţii cu cele mai mari şanse să se aleagă cu mandate de primar în urma scrutinului de anul viitor. Şi, aşa cum era de aşteptat, cele trei muncipii, respectiv Alexandria, Turnu Măgurele şi Roşiori de Vede, precum şi cele două oraşe din judeţ, respectiv Zimnicea şi Videle, reprezintă miza alegerilor.

Astfel, deja faimoasele sondaje de opinie sunt pregătite minuţios de liberali încă din primăvara anului curent, iar oameni politici din rândul dreptei teleormănene au anunţat, pe rând, intrarea ori retragerea din rândul candidaţilor pentru sondajele de opinie ce vor da liberalii care vor intra în cursa pentru primăriile din judeţ.

Desigur, până la scrutinul pentru locale mai este suficient timp încât să fie scoşi din joben oameni despre care, deocamdată, nu se ştie nimic, însă cert este că liberalii teleormăneni se laudă că există candidaţi cu şanse reale să câştige atât Primăria Alexandria şi Primăria Turnu Măgurele, cât şi Primăriile Videle, Zimnicea şi Roşiori de Vede.

Şi se pare că liberalii teleormăneni nu vor să piardă timpul, astfel că aceştia anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, “lansarea candidaţilor la funcţia de primar în municipiul reşedinţă de judeţ Alexandria şi municipiul Turnu Măgurele”.

În acest sens, deşi la o primă lectură am putea concluziona că este vorba despre candidaţii ce vor da piept cu actualii edili în cursa electorală, de la liderii PNL Teleorman am aflat că, de fapt, este vorba despre lansarea liberalilor care vor intra în sondajele interne ce vor da candidaţii la cele două primării în discuţie.

Astfel, pentru Primăria Alexandria se pregătesc pentru sondaj democrat-liberalul Florin Titirişcă şi liberalul George Drăgici, în timp ce, pentru Primăria Turnu Măgurele, îşi vor disputa candidatura democrat-liberalul Claudiu Crăcea şi liberalul Liviu Neagu. (Violeta Mocanu)

 

5 Comments

  1. Claudiu Crăcea pentru primar? Un elev eminent care a absolvitla 40 de ani BIOTERRA?

  2. Rodica Radulescu

    S-au strans la Alexandria patronii de firme Titirisca si Draghici, dornici de profitabile afaceri cu statul? Vrea Titirisca sa isi mai deschida inca un club si sa ii mai cumpere fetei inca un Mercedes nou, la doar 18 ani?

  3. Un mesaj pentru adevaratii liberali din Teleorman: Treziti-va pana nu este prea tarziu. Va lasati condusi de un derbedeu ca Bitanu?

  4. Titirisca ala este de ras si de voie buna!Un camatar rrom, aflat in pragul falimentului, se agata de primarie, ca inecatul de pai!

  5. Cine frate, mascaricii astia doi..
    .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.