Politic

Liberalii din judeţ, vizitaţi de liderii PNL de la centru

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Cristi Buşoi şi Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL, sunt aşteptaţi la Alexandria joi, 16 martie, pentru a se întâlni cu liderii judeţeni ai liberalilor, cu primari PNL, precum şi pentru a discuta cu membrii comisiei formate la nivelul PNL Teleorman pentru a organiza alegerile interne din partid.

De asemenea, la începutul săptămânii viitoare, un alt liberal de marcă, de altfel unul dintre candidaţii declaraţi la preşedinţia PNL, Ludovic Orban este aşteptat, de asemenea, la Alexandria.

„Joi e stabilit deja că vor fi prezenţi în organizaţia PNL Teleorman Raluca Turcan, Cristi Buşoi şi Mihai Voicu. Vor avea loc discuţii cu aleşii locali ai partidului, primari şi consilieri judeţeni şi locali, dar şi cu membrii comisiei de organizare a alegerilor. De asemenea, am discutat deja şi cu Ludovic Orban, care şi-a exprimat intenţia de a veni în judeţ, şi am convenit să vină săptămâna viitoare, cel mai probabil undeva la începutul săptămânii, va veni la Alexandria”, a precizat Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman referitor la subiect. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Aveti cei mai prosti oameni in PNL! Chiar mai prosti ca cei din USR.

  2. vine SHICA PE LA NOI. Vine si Raluca lui Tzurcan ba si d-alde Busoi si MISHULICA . La asa sefi dela centru asa sefutzi la judet. PNL -O banda de hoti , imbecili, lacuste, psihopati. Un asemenea individ este UN ticalos cu numele de ILIESCU ALISANDRU
    ot Rosiori . Mars la hazna !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.