Politic

Liberalii din judeţ care vor candida pe locuri eligibile la parlamentare îşi vor finanţa campania electorală

Candidaţii PNL care se vor regăsi pe locurile considerate eligibile la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie vor fi nevoiţi să susţină financiar campania electorală, inclusiv pe cea de la centru, urmând să se stabilească şi cât va fi contribuţia fiecăruia şi să fie declarate public sumele, a anunţat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

“Cei care vom candida pe poziţii pe care le vom considera eligibile vom participa şi la susţinerea campaniei electorale centrale. Cum, cu cât, public va fi, ca să nu fie nicio discuţie, exact cum am făcut-o şi la alegerile locale. Am spus-o clar presei: cu atâta contribuie fiecare candidat. Şi la campania centrală, că nu vine un avion de pe Lună să aducă bani la PNL”, a precizat Blaga.

De asemenea, potrivit liderului PNL, fiecare organizaţie locală îşi va stabili lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare, apoi acestea vor fi aprobate de către conducerea centrală a partidului. Referitor la lista de candidaţi, copreşedintele PNL a menţionat că în jurul datei de 25 semptemnrie organizaţiile trebuie să anunţe candidaţii la parlamentare şi, totodată, a precizat şi că vor fi puţini candidaţi de la centru trimişi să candideze în teritoriu.

În ceea ce priveşte organizaţia liberală din judeţ, încă din şedinţa CJEx al PNL Teleorman de la începutul săptămânii trecute s-a pus problema stabilirii candidaturilor pentru parlamentare, surse din partid susţinând că, deocamdată, nu mai puţin de 15 liberali s-au arătat interesaţi de un mandat de parlamentar, iar printre aspiranţii la un fotoliu de senator sau deputat, pe lângă Eugen Pîrvulescu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, se numără, se pare, mai mulţi consilieri judeţeni, printre care Maria Stoian, Raluca Fedeleş, Cătălin Burcescu, Adrian Bădulescu sau Marin Ţole, dar şi unii dintre primarii liberali.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte locurile considerate eligibile pentru liberalii din judeţ, având în vedere oferta politică şi numărul redus de mandate pe care şi-l vor împărţi partidele politice la scrutinul de pe 11 decembrie, PNL se va alege, cel mai probabil, cu un mandat de deputat şi, cu foarte mult noroc, cu unul dintre cele două mandate de senator. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Lasa, lasa, ca v-au mai ramas banuti din miliardele de euro furate pana in 2012 de Basescu, Udrea, Cocos, Blaga, hotilor!!!
    Ati uitat cum plateati in Teleorman votul cu 150 lei?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.