Politic

Liberalii decid cine va fi al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean și ce șefi de deconcentrate vor fi schimbați din funcție

După ce PNL Teleorman și-a revendicat prefectul și unul dintre cele două posturi de subprefect, în urma negocierilor purtate în coaliția de guvernare, liberalii vor decide, astăzi, într-o ședință a organizației județene, ce șefi de deconcentrate vor fi schimbați în perioada următoare, dar și cine va ocupa postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman, rămas vacant după plecarea Mariei Stoian în Camera Deputaților, susțin surse din partid.

În ceea ce privește deconcentratele vizate, nu se știe deocamdată cine ar trebui să-și facă bagajele, pentru că lucrurile nu sunt tranșate, iar schimbări pot să apară, judecând după modul în care s-au derulat lucrurile până acum în aripa liberală. De altfel, surse din PNL susțin că ar trebui să-și facă griji inclusiv sefi de deconcentrate care vin din rândul liberalilor.

În schimb, în ceea ce privește funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, e cert că sunt două variante luate în calcul de conducerea PNL Teleorman, iar liderii liberali au decis să respecte egalitatea de gen.

One Comment

  1. Prin ce furci caudine ar trebui să treacă un cetățean de la privat ca să se poată angaja la stat?
    Văd că plătiți regește, iar birourile par a fi dotate cu suficienți senzori cât să poți să tragi și un pui de somn, după fiecare masa: mic dejun, prânz și ceaiul de la ora 5…?
    PNL& USR Plus, aburul de virucid privat, ar putea constitui un avantaj în pandemie, având in vedere necesitatea dezinfectării birourilor după fiecare cursă PSDista.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.