Politic

Liberalii Dan Popescu și Florin Titirișcă, aleși membri în consiliile de administrație ale Muzeului Județean și Bibliotecii Județene

Dan Popescu a fost desemnat, vineri, reprezentantul Consiliului Județean în consiliul de administrație al Muzeului Județean Teleorman, iar Florin Titirișcă reprezentantul instituției în consiliul de administrație al Bibliotecii Județene „Marin Preda”. Cei doi au fost votați, de colegii lor din Consiliul Județean Teleorman, cu câte 32 de voturi „pentru” din 32 exprimate.

Tot vineri, au fost desemnați și cei șase consilieri județeni ca membri ai Autorității Teritoriale de Ordine Publică Teleorman, respectiv Eugen Vlad și Florea Voicilă de la PSD, și Emilian Vrăjitoarea, Cătălin Mohora, Lefterie Comănescu și Bogdan Cocu de la PNL.

Cele trei proiecte de hotărâri s-au regăsit pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Teleorman de vineri, 5 martie, după ce, în ședința ordinară din ferbuarie a forului de decizie județean, consilierii desemnați, între care și Dan Popescu și Florin Titirișcă, nu au reușit să întrunească numărul necesar de voturi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.