Politic

Liberalii au început să “curețe” Guvernul de social-democrații din Teleorman

După alegerile parlamentare din 2016 şi instalarea Guvernului PSD la Palatul Victoria, clasa politică din judeţ a fost, poate, cel mai bine reprezentată în funcţiile-cheie din Executiv. Astfel, fie că a fost vorba de miniștri, secretari sau subsecretari de stat, șefi de agenții ori consilieri, reprezentanți de frunte ai PSD Teleorman și-au făcut loc în posturi-cheie din Guvern ori în instituțiile subordonate.

Aşa cum era de aşteptat, odată cu instalarea Guvernului Orban, liberalii au început să “zboare” din Executiv tot ce a venit din Teleorman, primele “victime” fiind Adrian Gâdea, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, și Dan Dumitrescu, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Este de așteptat ca în zilele următoare să li se alăture acestora și ceilalți social-democrați teleormăneni care ocupă, încă, funcții în Exectiv, ținând cont de declarația premierului Ludovic Orban, potrivit căreia acesta “abia aşteaptă să facă febră musculară” la mână de la semnat decizii de demitere și că toți oamenii numiți politic de fostul Guvern vor fi dați afară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.