Politic

Liberali norocoși care au dat lovitura pe final de an

Dan Popescu, Vera Mitran, Mihai Vecu, Mihaela Burghiu sau Iuliana Stancu sunt liberalii pentru care finalul de an 2019 a venit cu numirea în funcții importante, pentru unii la nivel central, iar pentru alții la conducerea unor instituții din județ.

Astfel, Vera Mitran, soția regretatului om politic Mihai Murar, a fost numită vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicată în Monitorul Oficial.

Vera Mitran este unul dintre cei mai cunoscuți experți contabili din Teleorman și a pus, de curând, bazele unei asociații cu rol social, cultural, istoric și politic, în memoria celui care a fost profesorul și președintele PNL Alexandria Mihai Murar.

De asemenea, Dan Popescu, secretarul general al PNL Teleorman și unul dintre oamenii vechi ai partidului, a preluat conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, una dintre cele şapte direcţii regionale din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, ce îşi desfăşoară activitatea în judetele Ilfov, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Giurgiu şi parţial în Ialomiţa şi Călăraşi.

La nivelul județului, liberalul Mihai Vecu a fost numit director al Direcției Silvice Teleorman, acesta înlocuindu-l pe Marin Dumitru la conducerea instituției. Mihai Vecu nu este străin de domeniu, absolvent al Facultății de Silvicultură, acesta activează ca inginer în cadrul Direcției Silvice.

Și la conducerea Oficiului Județean de Poștă Teleorman au fost făcute modificări, unde Aurelia Iove a fost înlocuită cu Mihaela Burghiu. Mihaela Burghiu vine din aripa vechiului PD-L și a fost consilier județean în legislatura trecută.

Modificări au fost făcute, pe final de an, și la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, unde Iuliana Stancu l-a înlocuit pe George Buzatu în funcția de inspector general adjunct. Iuliana Stancu este director al Liceului Tehnologic Nr.1 Alexandria și a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Alexandria în legislatura trecută.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.